Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Sage

Sage Barista Touch Impress Stainless Steel

Weer beschikbaar in maart. Orders worden verstuurd zodra de machine weer beschikbaar is tenzij op voorraad.

1.299,00­
€75,- koffietegoed

€75 koffietegoed

 

€75,- koffietegoed

ACTIE: Gratis koffie bij aankoop van een machine

Bij aankoop van een koffiemachine laten we je graag kennismaken met onze wereld van koffie; van een single origin met een bloemige en fruitige smaak, tot een melange met een volle krachtige smaak... Elke Simon Lévelt koffie heeft een uniek karakter. Probeer 1 van onze koffies met je tegoed, dat je krijgt bij aankoop van een machine.

Koffiemachine         Tegoed

€ 500 tot € 750:       € 25

€ 750 tot € 1000:     € 50

€ 1000 tot € 1500:   € 75

>= € 1500:                € 100

 

Voorwaarden

- Per winkel verschilt het machineaanbod
- Alle machines vind je op simonlevelt.nl
- Je tegoed is uit te betalen in koffie. Niet in contanten. 
- Je tegoed is 1 jaar geldig na aankoop van de machine. 
- Eventuele prijsveranderingen uitgesloten. 
- Tegoed is niet inwisselbaar in de webwinkel.

Welke machine past bij mij?

Een nieuwe koffiemachine aanschaffen is best lastig daarom geven we een korte uitleg over volautomaat- en halfautomaatmachines.

Volautomaat

Drink je graag een kop koffie, maar moet het zetten ervan niet te ingewikkeld worden? Kies dan voor een volautomaatespressomachine. Volautomatische machines bieden veel bedieningsgemak. Zo worden je bonen automatisch gemalen, je automatische tamper drukt het aan en als je water op temperatuur is wordt dit onder druk door de koffie geperst. Drink je een cappuccino of latte, dan schuimt de volautomaat ook nog eens je melk. Sommige volautomaten zijn zelfs te bedienen via een appje en in te stellen op gebruiker. Gemak dient de mens. Een volautomaat vraagt wel meer onderhoud.

Drink je 2 kopjes of drink je met meerdere personen een aantal kopjes koffie per dag? Wil je dat je koffie in de ochtend automatisch klaarstaat en dat je machine vanzelf uitschakelt? Wil je dat je machine zich automatisch reinigt of ga je daar zelf mee aan de slag? Wil je een hele strakke uitstraling of juist wat knoppen zien? Elke machine heeft zijn specialiteiten. Bekijk hier onze volautomatische espressomachines.

Halfautomaat

Wil je naar hartenlust experimenteren met koffiesoort, maling en hoeveelheid water? Dan is een halfautomatische espressomachine wat je nodig hebt! Je herkent een halfautomaatmachine aan de piston/filterdrager en stoompijpje, die je dus zelf bedient. Het kost even wat meer tijd om je koffie te zetten maar dan heb je wel een heel lekker zelfgezette koffie. Deze espressomachines zijn vaak van een wat kleiner formaat en hebben minder onderhoud nodig dan een volautomaat.

Ga je voor een losse bonenmaler of een maler in je machine, een melkschuimpijpje of een losse melkklopper, voor een koperen binnenkant, een groot waterreservoir of voor een klein formaat? Voor elke gebruiker zijn wensen. Bekijk hier onze halfautomatische espressomachines.

 

Onderhoud & service

Het onderhoud van je machine is heel belangrijk voor de smaak van je koffie en voor technische problemen. Wij verkopen onderhoudsproducten van de merken die we aanbieden. Zoals: ontkalkingstabletten, reinigingspoeder cappuccinoreiniger, filterpatronen etc. Werkt je machine niet meer? Wij kunnen de service verzorgen. Een aantal Simon Lévelt winkels hebben een eigen serviceafdeling. De overige winkels laten service uitvoeren door het desbetreffende merk.

Meer informatie

Thuis de ideale koffie zetten was nog nooit zo makkelijk: maling, bereiding en melk(alternatieven). Je kunt kiezen uit de 8 voorgeselecteerde dranken, maar je kunt ook tot 8 gepersonaliseerde drankjes bewaren, zodat je keer op keer kunt genieten van jouw favoriete koffie. Het touchscreen maakt het bedienen makkelijk én je weet precies wat er gebeurt.

1. De ideale dosering
De juiste hoeveelheid koffie is van groot belang voor het zetten van een espresso. De Sage Barista Touch Impress Stainless Steel is de tweede machine van Sage die voorzien is van het Impress™ Puck-systeem. Dit systeem zorgt voor de juiste, perfect aangedrukte dosering koffie, terwijl er minder gemalen koffie op het apparaat en het werkblad terechtkomt. De molen met maar liefst 30 maalgraden maalt de bonen tot de juiste grofheid, daarna dient de gemalen koffie met precisie aangedrukt te worden. De Sage Barista Touch Impress oefent een constante druk van 10 kg op de versgemalen bonen. Het proces wordt afgerond met een finishing twist van een barista (7°) voor een gladgestreken puck. Mocht je dosering iets meer of minder koffie nodig hebben, dan wordt dit automatisch gecorrigeerd door het intelligente doseersysteem en opgeslagen voor de volgende zetbeurt.

2. De optimale druk
Om een heerlijke, romige en karamelkleurige espresso te zetten dient het water onder de juiste druk door de koffie te lopen. De Sage Barista Touch Impress begint met een pre-infusie bij lage druk, gevolgd door een extractieproces onder hoge druk, 9 bar. 9 bar is de ideale druk voor het bereiden van de perfecte espresso. 

3. De precieze temperatuur
Met een precieze temperatuur haal je de mooise en beste smaken uit de koffiebonen. De ideale watertemperatuur voor de perfecte espresso is 93 ºC. Met het innovatieve ThermoJet™ verwarmsysteem bereikt de machine deze temperatuur in minder dan 3 seconden. Dit betekent dat je amper hoeft te wachten! 

4. De perfecte cappuccino
Dit is de eerste machine van Sage met het AutomilQ™ systeem. Dit systeem is speciaal ontwikkeld om naast koemelk ook melkalternatieven zoals havermelk, sojamelk en amandelmelk optimaal te verwarmen. Je kunt op het touchscreen de graden aanpassen en er zijn 8 verschillende textuurinstellingen. Je kunt aangeven welk melkalternatief je wilt opschuimen en je kunt gewoon je kannetje eronder schuiven, de machine doet de rest!

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Categorie Apparatuur
Soort machine Halfautomatische espressomachines
Waterreservoir 2 liter
Bonenreservoir 340 gram
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Espresso, Koffie verkeerd, Latte macchiato, Zwarte koffie
Hoeveelheid kopjes Twee kopjes
Onderhoud Handmatig onderhouden
Merk Sage
Materiaal Roestvrijstaal
Kleur Zilver
Verwarmingssysteem Thermoblock
Melk opschuimen Stoompijpje
Melkreservoir Zonder melkreservoir
Afmetingen 34,3 x 41,7 x 35,8 (H x B x D)
Energieverbruik 1430-1700 Watt
Bediening Touchscreen
Fabrikant

Sage

Sage espressomachines

Vind je de koffie die je bij een koffiebar krijgt vaak lekkerder dan de koffie die je thuis zelf zet? Dan ben je toe aan een halfautomaat espressomachine van Sage. Bekijk nu het mooie aanbod bij Simon Lévelt. Koffiezetten met zo’n koffiemachine is iets meer werk dan met een volautomaat, maar Sage heeft de moeilijkste aspecten van het proces voor je geautomatiseerd. Daardoor maak je met gemak een lekkere koffiespecialiteit van koffiebarkwaliteit, maar dan gewoon thuis in je eigen keuken! 

Het assortiment van Simon Lévelt bevat diverse Sage koffiemachines voor een heerlijke koffie en espresso.. De espressomachines en andere keukenapparaten die Sage maakt, zijn allemaal ontworpen om jouw leven zo makkelijk mogelijk te maken. Veel functies zijn geautomatiseerd, zodat je alleen maar op een knop hoeft te drukken om ze uit te voeren en een perfect resultaat te bereiken. Maar er blijft ook genoeg over wat je zelf naar eigen smaak in kunt stellen, zodat je toch een persoonlijke touch aan je dranken en gerechten kunt geven en het gevoel hebt dat je ze zelf hebt gecreëerd.

Bekijk alle Sage koffiemachines.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product