Sage Barista Pro Black stainless steel

Prestaties van baristakwaliteit met een nieuwe, intuïtieve interface die u alle benodigde informatie geeft om thuis third wave-kwaliteitskoffie te zetten. De ingebouwde molen levert de juiste hoeveelheid gemalen koffie voor een volle smaak. Met een opwarmtijd van 3 seconden en nauwkeurige espresso-extractie gaat u sneller dan ooit van koffieboon naar koffiekopje.

749,00­

Levertijd één week

Actie:

Sage machine met koffieabonnement

*1
Koffieabonnement Sage - 12 x 250 gram

ACTIE: Sage koffiemachine met koffieabonnement

Bij aankoop van jouw nieuwe Sage koffiemachine laten we je graag kennismaken met onze wereld van koffie; van een single origin met een bloemige en fruitige smaak, tot een melange met een volle krachtige smaak... Elke Simon Lévelt koffie heeft een uniek karakter. Bij de aankoop van deze machine kan je elke maand, in de Simon Lévelt winkel waar je deze machine hebt opgehaald, een zakje koffie van 250 gram ophalen.

Voorwaarden

- Per winkel verschilt het machineaanbod

- Bekijk hier alle Sage koffiemachines die meedoen aan de actie

- Deze actie geldt voor het afhalen van 250 gram koffie per maand

- Je abonnement is 1 jaar geldig na aankoop van de machine. 

- Eventuele prijsveranderingen uitgesloten. 

- Het abonnement is niet inwisselbaar in de webwinkel maar kan alleen in onze fysieke winkels worden opgehaald.

*1 Aanbod geldig tot 31-10-2021

Vergelijkbare producten

Meer informatie

Intuïtieve interface
Het LCD-scherm geeft met animaties de voortgang van de maling en extractie weer. Het geeft je precies de informatie die je nodig hebt voor het perfecte kopje koffie, keer op keer.

Snellere opwarmtijd
Het innovatieve ThermoJet-verwarmingssysteem bereikt binnen 3 seconden de optimale extractietemperatuur en gaat direct over van espresso naar stoom. Wachten op je perfecte kopje koffie is hiermee verleden tijd.

Molen met geïntegreerde kegelvormige maalelementen
Met slechts één druk op de knop levert de geïntegreerde molen met automatische dosering precies de juiste hoeveelheid koffie voor een perfecte smaak. De verstelbare maalgraad en dosering pas je aan naar jouw eigen wensen.

Volle smaak & nauwkeurigheid
Maak keer op keer een uitgebalanceerde espresso met de juiste hoeveelheid gemalen koffie. Het portafilter van 54 mm met een dosering van 19-22 gram is essentieel voor een volle smaak en third wave-kwaliteitskoffie. De digitale temperatuurregeling (PID) zorgt dat het water de juiste temperatuur (+/- 2°c) heeft voor optimale espresso-extractie. Bij pre-infusie bij lage druk wordt de druk vanaf het begin geleidelijk aan verhoogd, waardoor alle smaken tijdens de extractie evenwichtig tot hun recht komen voor een harmonieus kopje koffie.

Latte art
Textureer handmatig melk tot microschuim om de lekkerste warme melkdranken en zelfs latte art te maken. 

Neem contact op met een speciaalzaak voor actuele voorraadinformatie.

Materiaal RVS
Merk Sage
Afmetingen 34 cm breedte x 41 cm diepte x 40.6 hoogte cm
MelkReservoir Zonder melkreservoir

Sage

Sage espressomachines

Vind je de koffie die je bij een koffiebar krijgt vaak lekkerder dan de koffie die je thuis zelf zet? Dan ben je toe aan een halfautomaat espressomachine van Sage. Koffiezetten met zo’n koffiemachine is iets meer werk dan met een volautomaat, maar Sage heeft de moeilijkste aspecten van het proces voor je geautomatiseerd. Daardoor maak je met gemak een lekkere koffiespecialiteit van koffiebarkwaliteit, maar dan gewoon thuis in je eigen keuken! 

Het assortiment van Simon Lévelt bevat diverse Sage koffiemachines voor een heerlijke koffie en espresso.. De espressomachines en andere keukenapparaten die Sage maakt, zijn allemaal ontworpen om jouw leven zo makkelijk mogelijk te maken. Veel functies zijn geautomatiseerd, zodat je alleen maar op een knop hoeft te drukken om ze uit te voeren en een perfect resultaat te bereiken. Maar er blijft ook genoeg over wat je zelf naar eigen smaak in kunt stellen, zodat je toch een persoonlijke touch aan je dranken en gerechten kunt geven en het gevoel hebt dat je ze zelf hebt gecreëerd.

Bekijk alle Sage koffiemachines.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.