Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Sage

Sage Bambino Plus Black Truffel

Levertijd 3 - 5 dagen

459,00­

Meer informatie

Heb je een kleine keuken, maar wil je toch genieten van koffie van professionele kwaliteit, dan is de Bambino Plus van Sage ideaal. Die past namelijk op elk aanrecht, maar doet ondanks dat compacte formaat geen concessies aan de belangrijkste elementen van professionele koffie. De smaak is vol en rijk dankzij precies de juiste dosering koffie en nauwkeurige espresso-extractie. Met het automatische stoompijpje creëer je handsfree het mooiste melkschuim voor je latte art en dankzij zijn supersnelle opwarmtijd van 3 seconden hoef je met de Sage Bambino Plus nooit lang op je kopje koffie te wachten. Ideaal als je ’s morgens maar weinig tijd hebt!

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Halfautomatische espressomachines
Merk Sage
Materiaal Roestvrijstaal
Melk opschuimen Stoompijpje
Afmetingen 19,5 x 21 x 32 cm (BxHxD)
Pistonmaat 54 mm
Fabrikant

Sage

Sage espressomachines

Vind je de koffie die je bij een koffiebar krijgt vaak lekkerder dan de koffie die je thuis zelf zet? Dan ben je toe aan een halfautomaat espressomachine van Sage. Bekijk nu het mooie aanbod bij Simon Lévelt. Koffiezetten met zo’n koffiemachine is iets meer werk dan met een volautomaat, maar Sage heeft de moeilijkste aspecten van het proces voor je geautomatiseerd. Daardoor maak je met gemak een lekkere koffiespecialiteit van koffiebarkwaliteit, maar dan gewoon thuis in je eigen keuken! 

Het assortiment van Simon Lévelt bevat diverse Sage koffiemachines voor een heerlijke koffie en espresso.. De espressomachines en andere keukenapparaten die Sage maakt, zijn allemaal ontworpen om jouw leven zo makkelijk mogelijk te maken. Veel functies zijn geautomatiseerd, zodat je alleen maar op een knop hoeft te drukken om ze uit te voeren en een perfect resultaat te bereiken. Maar er blijft ook genoeg over wat je zelf naar eigen smaak in kunt stellen, zodat je toch een persoonlijke touch aan je dranken en gerechten kunt geven en het gevoel hebt dat je ze zelf hebt gecreëerd.

Bekijk alle Sage koffiemachines.

Reviews
4,0
(1)
Sortering:

Mooie machine met wat nadelen


wij hebben de Sage bambino Plus inmiddels drie maanden in gebruik.
Het apparaat maakt een goed kop koffie van constante kwaliteit. Automatisch melk opschuimen met de bijgeleverde kan werkt voor ons ook prima.

Apparaat is mooi om te zien en als je het eenmaal door hebt ook best makkelijk te bedienen.
De hoeveelheid koffie die gezet wordt kan je zelf voorprogrammeren en als je daarna kiest voor de 1 of 2 kops knop, wordt altijd de juiste hoeveelheid koffie gezet.

In sommige reviews wordt als nadeel genoemd dat het apparaat wat licht is en makkelijk verschuift met het plaatsen van de portafilter. Wij vonden dat meevallen. Een hand op de machine, met de andere hand het portafilter plaatsen.
Tot zover de voordelen.

De nadelen die wij ondervinden:
als je een klein espressokopje plaatst, is de afstand tussen de uitstroom van het protafilter en het kopje vrij groot. De koffie gaat er dan al vrij snel naast, als je niet oppast. Wij vangen dit op door iets onder het kopje te zetten, zodat het wat hoger komt. Zet je koffie in een grotere kop of glas, is er geen probleem.

In de handleiding staat dat het apparaat na 200 extracties aangeeft dat er een reinigingscyclus plaats moet vinden. In de praktijk is dat al na ongeveer 100 extracties.
Het vervelende is dat het apparaat dan ook gewoon blokkeert; je kan echt pas verder na de reinigingscyclus doorlopen te hebben. Dat komt altijd op een moment dat het slecht uitkomt, als je net voor een gast een kopje koffie wil zetten.

Als laatste nadeel wil ik de helpdesk van Sage noemen; als je eenmaal ingelogd bent en dan bij de support een vraag indient, krijg je gewoon geen antwoord. Chat staat wel als mogelijkheid om aan te klikken, maar altijd staat er ook: ‘agent is offline’. Dat werkt dus ook niet.
Via het telefoonnummer kan je een terugbelverzoek doen. Daar krijg je uiteindelijk wel een reactie op. Hopelijk hoef ik Sage nooit in te schakelen voor een reparatie.


Bekijk meer reviews