Rooibos Vanille

Zachte Rooibos met de zoete smaak van vanille.

vanaf 4,60­

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

Meer informatie

Weer eens wat anders dan pure rooibosthee: de zacht-zoete sensatie van Rooibos Vanille. Omdat deze Zuid-Afrikaanse kruidenthee geen theïne bevat, kun je hem tot diep in de nacht drinken zonder er wakker van te liggen.

Merk Simon Lévelt
Biologisch Biologisch
Cafeine Cafeïnevrij
Ingredienten Rooibos*, natuurlijk aroma, appelstukjes*, goudsbloem*. *biologisch
Losse thee Losse thee
Theesoort Rooibos & Honeybush
Zetadvies 100°C, 5 minuten, 2 gram per kop

Zetadvies & ingrediënten

100°C, 5 minuten, 2 gram per kop
Ingrediënten: Rooibos*, natuurlijk aroma, appelstukjes*, goudsbloem*. *biologisch

Breng vers water aan de kook en laat het water eventueel doorkoken. Bronwater is voor het zetten van thee zeer geschikt, maar niet noodzakelijk. Gebruik bronwater vooral wanneer het kraanwater veel kalk of andere ongewenste smaken bevat. Spoel vervolgens de theepot of het kopje om met een beetje kokend water zodat deze al voorverwarmd is. Doe de thee los in de pot of het kopje of gebruik hiervoor een theefilter. Laat de thee vervolgens trekken. Voor een sterkere of lichtere thee kunt u de tijd aanpassen of de een andere hoeveelheid thee gebruiken. Roer voor het uitschenken de thee even door.

Groene en witte thee kunnen het beste niet met kokend water gezet worden, anders wordt de thee bitter. Doe daarom een kopje koud water in de pot of laat het gekookte water even afkoelen. Ook kunnen veel van deze theeën voor een tweede of derde keer gezet worden. Door meerdere keren het zetsel te gebruiken, kunnen zelfs nieuwe smaken vrijkomen.

Reviews
26 apr. 2021

Allemansvriend

Fluweelzacht en verwarmend. Deze kan het hele jaar door, maar is vooral lekker in de avond en in de herfst en winter.

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.