Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Retulp

Retulp Tumbler Sand Beige

32,95­

Meer informatie

Geniet onderweg van je favoriete koffie of thee met de Retulp Tumbler Sand Beige. Deze stijlvolle thermosbeker houdt je drankje tot 4 uur lang warm of tot 6 uur lang koud. Drink jij graag losse thee? Daar is aan gedacht. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken zit er een uitneembare filter in. Deze filter zorgt ervoor dat er geen theeblad of stukjes fruit meekomt als je uit de tumbler drinkt. Zo geniet jij zonder problemen van je favoriete thee. De thermosbeker is gemakkelijk schoon te maken via de grote opening. De dop kan niet in de vaatwasser, de beker eventueel wel. Toch wordt dit afgeraden om de coating langer mooi te houden. Lees hier hoe je je tumbler het best schoon kan maken. Verder is de tumbler BPA-vrij, heeft een supersterke poedercoating en een inhoud van 300 ml.

Met de Retulp Tumbler Sand Beige heb je niet alleen een reisbeker met een hippe look, je helpt ook met het verminderen van de plasticberg. Daarnaast doneert Retulp voor elke verkochte tumbler ook nog eens schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden.

Kenmerken

Materiaal Roestvrijstaal
Categorie Accessoires
Soort accessoires Thermosbekers
Merk Retulp
Fabrikant

Retulp

Om de plastic soep bij de bron aan te pakken en het aantal plastic flesjes en koffiebekers terug te dringen inspireren wij om een aantrekkelijke herbruikbare drinkfles of thermosbeker te gebruiken. Neem je eigen fles of beker mee want éénmalig is schandalig! Door Retulp drinkflessen of thermosbekers te gebruiken zorg je ervoor dat de enorme berg aan plastic afval niet nog groter wordt, daarbij heb je zelf een prachtige fles waar je mee gezien wilt worden en doneer je water op plekken waar dat hard nodig is.

Naar alle producten van Retulp.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product