Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens drukte bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Retulp

Retulp Tumbler Dark Green

Tijdelijk niet online op voorraad

Heb je aandacht voor het milieu? Dan is de stylish verantwoorde Simon Lévelt tumbler iets voor jou. In deze duurzame, BPA-vrije thermobeker met uitneembaar filter hou je je drankjes lekker warm (4 uur) of heerlijk koel (6 uur) en doe je in één moeite door iets aan de berg plastic die onze planeet bedreigt. Mooi toch?

29,95­

Meer informatie

De Retulp tumbler heeft een inhoud van 300 ml en het uitneembare filter zorgt dat er geen theeblad of stukjes fruit meekomen als je eruit drinkt. En omdat je nou eenmaal niet altijd meteen tijd hebt om je koffie, thee of smoothie op te drinken, houdt de tumbler je drank tot 4 uur lang warm of tot 6 uur lang koud. Hij is BPA-vrij en heeft een supersterke poedercoating. Door de Retulp tumbler van duurzaam roestvrij staal met zijn hippe look te gebruiken help jij mee om de plasticberg te verminderen. Maar dat niet alleen, want voor elke verkochte tumbler doneert Retulp ook nog eens schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden.

Kenmerken

Materiaal Roestvrijstaal
Categorie Accessoires
Soort accessoires Thermosbekers
Merk Retulp
Fabrikant

Retulp

Om de plastic soep bij de bron aan te pakken en het aantal plastic flesjes en koffiebekers terug te dringen inspireren wij om een aantrekkelijke herbruikbare drinkfles of thermosbeker te gebruiken. Neem je eigen fles of beker mee want éénmalig is schandalig! Door Retulp drinkflessen of thermosbekers te gebruiken zorg je ervoor dat de enorme berg aan plastic afval niet nog groter wordt, daarbij heb je zelf een prachtige fles waar je mee gezien wilt worden en doneer je water op plekken waar dat hard nodig is.

Naar alle producten van Retulp.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product