Ingrediënten
- 30 ml Espresso
- 1 bol IJs
Recept voor Italiaanse Affogato: Koffie met ijs
Proef onze interpretatie van de bekende Italiaanse klassieker: de Affogato. Maak je tafelgenoten blij met dit snelle en vooral smaakvolle dessert. Wij maken de Affogato bijvoorbeeld met onze Arabella koffie (met cafeïne), maar het liefst maken wij een 'Allegro Affogato' met onze cafeïnevrije Allegro koffie. Perfect om 's avonds van te genieten als heerlijk decaf toetje. Geniet van deze verrukkelijke Italiaanse ijskoffie!
Het Recept voor IJskoffie (met vanille-ijs of roomijs)
Stap 1: Zet een (decaf) espresso.
Stap 2: Doe een bolletje roomijs of vanille-ijs in een glas of een kopje.
Stap 3: Schenk de hete espresso over het ijs en serveer de Affogato direct uit.
Buon Appetito!