Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Quickmill

Quick Mill Uitkloplade 3000

Levertijd 3 - 5 dagen

149,00­

Meer informatie

Quick Mill Uitkloplade 3000 is speciaalgemaakt voor onder je Quick Mill 3000 koffiemachine. Hij is gemaakt van hoogglans roestvrijstaal en voorzien van een kunststof afklopbalk. Op deze afklopbalk klop je eenvoudig je filterdrager leeg zonder deze te beschadigen. Handig: Je kan de uitkloplade ook gebruiken als ondergrond voor je koffiemolen, zodat je gemorste koffie direct weg kan vegen.

Kenmerken

Afmetingen 70 x 275 x 300 mm
Materiaal Roestvrijstaal
Categorie Accessoires
Soort accessoires Uitklopbak
Merk Quickmill
Fabrikant

Quickmill

Quick Mill koffiemachines

Quick Mill 'create per durare nel temp' oftewel 'gemaakt om lang mee te gaan'. Deze slogan past perfect bij de koffiemachines en koffiemolens van Quick Mill. Geen designproducten, poespas en gadgets, maar solide, betrouwbare en serieuze machines voor dagelijks gebruik. Deze producten gaan lang mee, héél erg lang weten we inmiddels.

In 1945 direct na de Tweede Wereldoorlog startte de Italiaan Ing. Perugia startte met de productie van molentjes voor Parmezaanse kaas, gehakt en natuurlijk koffiebonen. Quick Mill Italia was geboren. In 70 jaar tijd is er veel veranderd, zowel de techniek als de vormgeving van de espressomachines. Toch is de kwaliteit altijd hetzelfde gebleven. Vandaag de dag worden de machines van Quick Mill nog steeds volledig in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd, van duurzame materialen als koper, brons, roestvrijstaal. Dit zorgt voor espressomachines en koffiemolens van hoogwaardige kwaliteit voor professioneel- en thuisgebruik.

Naar alle producten van Quick Mill.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product