Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Pure Green - 20 builen

Aangename en geurige groene thee uit India met de karakteristieke zacht-bitterzoete smaak.

3,19­

Meer informatie

Pure Green Premium Organic Tea is een aangename en geurige groene thee uit India met de karakteristieke zacht-bitterzoete smaak. Een doosje bevat 20 theezakjes Premium Organic Pure Green Tea.

Kenmerken

Merk Simon Lévelt
Categorie Thee
Losse thee Theezakje
Theesoort Groene thee
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Land van herkomst India
Regio India
Ingredienten Biologische groene thee
Zetadvies Theebuil per kop, 3 minuten, 80°C, 80°C, 3 minuten, 1 theebuil per kop
Reviews
3,4
(3)
Sortering:

Niet zo lekker

Ik heb deze gekocht voor op mijn werk, om op kantoor niet met losse thee te hoeven hannessen. De thee bevalt me niet echt. Bij de eerste trek vind ik de geur zelfs een beetje smerig, er zit iets vissigs in dat ik niet thuis kan brengen. Ook de smaak van het eerste bakkie vind ik niet echt lekker. Bij de tweede en derde keer opgieten vind ik hem wel lekkerder worden maar vanwege de onaangename eerste bak zal ik hem toch niet meer kopen.

Lekker geurig!

Deze groene thee is een heerlijke thee voor de afwisseling. De smaak en geur zullen je verrassen. In de middag en avond is deze heerlijk.

thee

Heb de nieuwe verpakking bekeken van de Groene Thee. Ziet er mooi uit en is beter voor het milieu. Geen nietje, geen folie ... zijn ook Geen kosten, zou men denken. En toch, met 2 builtjes minder per verpakking is de thee 2 dubbeltjes duurder… Krijgt de thee toch nog een bittere afdronk. Zonde hoor.

Bekijk meer reviews