Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Proefpakket Earl Grey

Typisch Engels, klassiek en elegant: stap in de wereld van Earl Grey. Maak met dit Proefpakket Earl Grey kennis met vier verschillende Earl Grey varianten, twee zwarte Earl Grey, een witte Earl Grey en een Earl Green. Inclusief Simon Lévelt papieren theefilters. Welke is jouw favoriet?

15,95­

Meer informatie

Ontdek de wereld die schuilgaat achter de lekkerste thee en vind de smaak die bij jou past met het Proefpakket Earl Grey. Reis met ons mee naar Engeland en ontdek de Earl Grey variaties. Proef naast de klassieke melange met zwarte thee ook hoe verrassend Earl Grey kan zijn met witte en groene thee. Naast deze vier theesoorten vind je in het Proefpakket Earl Grey ook een doosje Simon Lévelt papieren theefilters. 

Earl Grey is ongetwijfeld de meest beroemde gearomatiseerde thee. Het aroma van de citrusvrucht bergamot geeft Earl Grey zijn onmiskenbare smaak. Speciaal voor Earl Grey liefhebbers selecteerden wij deze bijzondere theeën. 

Inhoud van Proefpakket Earl Grey:
- London Earl Grey (50 gram)
Krachtige, stoere Earl Grey thee op basis van Chinese thee uit de provincie Yunnan. De combinatie is een intense, friszoete thee

- Earl Grey Darjeeling (50 gram)
Zeer aromatische Earl Grey op basis van een Darjeeling 2nd flush (zomerpluk) uit India. De thee is fris en geurig.

- Earl Green (50 gram)
Chinese groene Sencha thee met de kenmerkende naaldvorm. De thee is verrijkt met de smaak van bergamot. Heerlijk fris, licht en met een zacht bittere smaak.

- Earl White (20 gram)
Pai Mu Tan, Chinese witte thee, is een groot-bladige thee met veel tip. De thee is licht aromatisch en is iets zoet. Perfecte combinatie met de smaak van mild frisse bergamot.

- Doosje met 100 papieren theefilters voor een kop thee

Kenmerken

Losse thee Losse thee
Theesoort Earl Grey
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Reviews
5,0
(1)
Sortering:

geslaagd

LS! Echt een leuk klein cadeautje. Ik heb er twee gekocht en cadeau gegeven. De eerste ontvanger was een Earl Grey drinkster en daar zag ik hoe kunstig de thee verpakt was. Bij de tweede ontvanger was zijn thee net op en hebben we nog even nagepraat over de voordelen van witte thee voor de huid. Twee keer was het een welkom geschenk. Groetjes!

Bekijk meer reviews