Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Peruvian Opal Capsules 9-pack

Tijdelijk niet online op voorraad

44,01­

Meer informatie

De arabicabonen van de Peruvian Opal groeien in de schaduw op de berghellingen in Peru. In Nederland roosteren we ze langzaam naar een donkere medium roast. Zo weten we de ronde smaak van toast en noten naar boven te toveren. Met deze Nespresso compatible capsules zet je thuis in een handomdraai een heerlijke kop koffie. De verpakking bevat 9 kokers met elk 10 koffiecapsules.

De capsules zijn geschikt voor alle Nespresso compatible machines, met uitzondering van alle varianten van de U, de Prodigio, de Expert en build-in modellen.

De verpakking is geheel recyclebaar; het doosje mag bij oud papier en de gebruikte capsules lever je in bij je Simon Lévelt speciaalzaak. Zo kunnen wij de capsules weer hergebruiken. Lees hier meer informatie over het recyclen van jouw gebruikte koffiecapsules.

Smaakprofiel

Intensiteit
4
Aroma
3
Body
4
Rins
4
Bitter
3

Kenmerken

Merk Simon Lévelt
Categorie Koffie
Koffiespecialiteiten Espresso, Zwarte koffie, Cappuccino, Latte macchiato
Roast Medium roast
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Land van herkomst Peru
Smaakprofiel Rond & Soepel
Regio Noord Peru
Verwerkingsmethode Washed
Zetmethode koffie Espresso
Herkomst - Zuid-Amerika

Peru

De meeste koffie in Peru wordt verbouwd op plantages van kleine boeren. Dit levert hoogwaardige Arabica koffies op. De koffiebonen worden met de hand geplukt en te voet vervoerd. De 10 verschillende koffieregio’s in Peru hebben elk een uniek smaakprofiel. Toch kunnen koffies uit Peru over het algemeen omschreven worden als een milde koffie met een milde zuurgraad. Ontdek het zelf in de Peruvian Opal Capsules 9-pack.