Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens drukte bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Nivona

Nivona reinigingstabletten

Je Nivona koffiemachine beschikt over een geïntegreerd reinigingsprogramma. Deze reinigingstabletten zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat koffieresten uit de zetgroep worden verwijderd.

14,99­

Meer informatie

Je Nivona koffiemachine beschikt over een geïntegreerd reinigingsprogramma. Deze reinigingstabletten zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat koffieresten uit de zetgroep worden verwijderd. Het regelmatig reinigen van je machine is niet alleen voor een langere levensduur maar ook voor de smaak van de koffie erg belangrijk.

Kenmerken

Categorie Accessoires
Soort accessoires Reinigingstabletten
Soort machine Volautomatische espressomachines
Merk Nivona
Fabrikant

Nivona

Nivona koffiemachines

Kwaliteit en design uit Zwitserland en idee en technische kennis uit Duitsland, samengebracht in één koffiemachine. Dit levert hoogwaardige koffiemachines met een elegant design en een heerlijk aroma op. Nivona staat voor koffiegenot van de beste kwaliteit. Daarom werken ze bij Nivona samen met koffie-experts van over de hele wereld om feedback te verzamelen en zichzelf keer op keer te blijven verbeteren. De machines moeten zo eenvoudig mogelijk de beste koffie maken. Niet alleen eenvoudig in het bereiden van je favoriete koffiespecialiteit, maar ook in het reinigen en onderhoud. Nivona koffiemachines zijn eerste klas kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Naar alle producten van Nivona.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product