Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Nivona

Nivona CafeRomatica 790

Levertijd 3 - 5 dagen

849,00­
€50,- koffietegoed

€50 koffietegoed

 

€50,- koffietegoed

ACTIE: Gratis koffie bij aankoop van een machine

Bij aankoop van een koffiemachine laten we je graag kennismaken met onze wereld van koffie; van een single origin met een bloemige en fruitige smaak, tot een melange met een volle krachtige smaak... Elke Simon Lévelt koffie heeft een uniek karakter. Probeer 1 van onze koffies met je tegoed, dat je krijgt bij aankoop van een machine.

Koffiemachine         Tegoed

€ 500 tot € 750:       € 25

€ 750 tot € 1000:     € 50

€ 1000 tot € 1500:   € 75

>= € 1500:                € 100

 

Voorwaarden

- Per winkel verschilt het machineaanbod
- Alle machines vind je op simonlevelt.nl
- Je tegoed is uit te betalen in koffie. Niet in contanten. 
- Je tegoed is 1 jaar geldig na aankoop van de machine. 
- Eventuele prijsveranderingen uitgesloten. 
- Tegoed is niet inwisselbaar in de webwinkel.

Welke machine past bij mij?

Een nieuwe koffiemachine aanschaffen is best lastig daarom geven we een korte uitleg over volautomaat- en halfautomaatmachines.

Volautomaat

Drink je graag een kop koffie, maar moet het zetten ervan niet te ingewikkeld worden? Kies dan voor een volautomaatespressomachine. Volautomatische machines bieden veel bedieningsgemak. Zo worden je bonen automatisch gemalen, je automatische tamper drukt het aan en als je water op temperatuur is wordt dit onder druk door de koffie geperst. Drink je een cappuccino of latte, dan schuimt de volautomaat ook nog eens je melk. Sommige volautomaten zijn zelfs te bedienen via een appje en in te stellen op gebruiker. Gemak dient de mens. Een volautomaat vraagt wel meer onderhoud.

Drink je 2 kopjes of drink je met meerdere personen een aantal kopjes koffie per dag? Wil je dat je koffie in de ochtend automatisch klaarstaat en dat je machine vanzelf uitschakelt? Wil je dat je machine zich automatisch reinigt of ga je daar zelf mee aan de slag? Wil je een hele strakke uitstraling of juist wat knoppen zien? Elke machine heeft zijn specialiteiten. Bekijk hier onze volautomatische espressomachines.

Halfautomaat

Wil je naar hartenlust experimenteren met koffiesoort, maling en hoeveelheid water? Dan is een halfautomatische espressomachine wat je nodig hebt! Je herkent een halfautomaatmachine aan de piston/filterdrager en stoompijpje, die je dus zelf bedient. Het kost even wat meer tijd om je koffie te zetten maar dan heb je wel een heel lekker zelfgezette koffie. Deze espressomachines zijn vaak van een wat kleiner formaat en hebben minder onderhoud nodig dan een volautomaat.

Ga je voor een losse bonenmaler of een maler in je machine, een melkschuimpijpje of een losse melkklopper, voor een koperen binnenkant, een groot waterreservoir of voor een klein formaat? Voor elke gebruiker zijn wensen. Bekijk hier onze halfautomatische espressomachines.

 

Onderhoud & service

Het onderhoud van je machine is heel belangrijk voor de smaak van je koffie en voor technische problemen. Wij verkopen onderhoudsproducten van de merken die we aanbieden. Zoals: ontkalkingstabletten, reinigingspoeder cappuccinoreiniger, filterpatronen etc. Werkt je machine niet meer? Wij kunnen de service verzorgen. Een aantal Simon Lévelt winkels hebben een eigen serviceafdeling. De overige winkels laten service uitvoeren door het desbetreffende merk.

Meer informatie

De nieuwe Nivona CafeRomatica 790 biedt net dat beetje extra voor wie niet alleen met een lekkere kop koffie goede sier wil maken. Lekkere koffie zetten doet hij als de beste, maar ook ziet hij er nog een stijlvol uit in ieder huis. 

Met één druk op de knop zet je de perfecte espresso, lungo, cappuccino en latte macchiato. De geschuimde melk en de koffie worden direct in je kopje gedoseerd.  

Je hebt de keuze uit drie verschillende zetmethoden en je kan zelf de intensiteit van je koffie aanpassen. Je hebt de keuze uit dynamisch, constant of intens. Deze zetmethodes verschillen in pompdruk en doorlooptijd. Bij dynamisch loopt de koffie relatief kort door bij een gemiddelde druk,  wat zorgt voor een fruitige smaak. Constant maakt gebruik van een gemiddelde druk, een korte welperiode en een iets langere doorlooptijd, wat zorgt voor een gebalanceerde smaak. Bij intens wordt de pompdruk langzaam opgevoerd gedurende een langere tijd, waardoor zo goed als alle aroma’s naar boven komen. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf de factoren naar wens in te stellen. De temperatuur van het water of de melk, de hoeveelheid te malen bonen tussen de 7 en 14 gram, het volume en de sterkte van de koffie door de 5 verschillende maalgraad. Dit alles kan je opslaan als recept of aanpassen vlak voor het aanpassen van je koffie. Daarnaast zorgt het Aromatica systeem elke keer weer voor een prachtige crema-laagje op je koffie. 

De Nivona CafeRomatica 790 heeft een geïntegreerde Bluetooth functie, waarmee je contact kan maken tussen de koffiemachine en de speciale Nivona-app. Net als op het apparaat kan je in de instellingen en recepten instellen of aanpassen. De app is beschikbaar voor zowel smartphone en tablet als iOS en Android. Dit maakt het echt een machine van nu!

Over onderhoud kunnen we kort zijn, dit is kinderspel door het duidelijke display. Hier staat precies wanneer je wat moet doen en hoe je dit moet uitvoeren. Dit gaat trouwens volledig automatisch. Daarnaast is de zetgroep uitneembaar en eenvoudig af te spoelen onder de kraan.

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Druk 15 bar
Categorie Machines
InstelbareMolen Maalgraad instelbaar
Soort machine Volautomatische espressomachines
Merk Nivona
Materiaal Kunststof
Afmetingen 24 x 34 x 46 cm (BxHxD)
Fabrikant

Nivona

Nivona koffiemachines

Kwaliteit en design uit Zwitserland en idee en technische kennis uit Duitsland, samengebracht in één koffiemachine. Dit levert hoogwaardige koffiemachines met een elegant design en een heerlijk aroma op. Nivona staat voor koffiegenot van de beste kwaliteit. Daarom werken ze bij Nivona samen met koffie-experts van over de hele wereld om feedback te verzamelen en zichzelf keer op keer te blijven verbeteren. De machines moeten zo eenvoudig mogelijk de beste koffie maken. Niet alleen eenvoudig in het bereiden van je favoriete koffiespecialiteit, maar ook in het reinigen en onderhoud. Nivona koffiemachines zijn eerste klas kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Naar alle producten van Nivona.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product