Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Wacaco

Nanopresso zwart - Wacaco

94,90­

Meer informatie

De Nanopresso is opgebouwd uit een nieuw en gepatenteerd pompsysteem waarmee je in staat bent om met behulp van je eigen handkracht een druk van 18 bar op te bouwen. Deze druk zorgt voor een optimale extractie én een mooie cremelaag op je espresso. De Nanopresso werkt het best met echt fijn gemalen koffie en wanneer de koffie stevig is getampt (aangedrukt). Het gebruik is eenvoudig en het resultaat is buitengewoon goed!

De Nanopresso is mooi en elegant om te zien en heeft de krachtige uitstraling. De Wacaco Nanopresso wordt geleverd in een hardcase “etui”. De set is voorzien van een espressokopje, filterbakje, koffiemaatschep en een borstel om de Nanopresso na afloop schoon te maken.

Kenmerken

Materiaal Kunststof
Categorie Accessoires
Soort accessoires Nanopresso
Merk Wacaco
Fabrikant

Wacaco

Volledig uitgerust met de nieuwste snufjes om heerlijk je favoriete espresso te maken bij de caravan, tent of gewoon onderweg. De Nanopresso heeft een gepatenteerd koffiezet systeem waarmee je handbediend een mooie espresso krijgt met een perfecte crema laag. Het werkt het best met fijn gemalen koffie dat voorzichtig is getampt (aangedrukt) , de bediening is super makkelijk. Verder is de Nanopresso uitgerust met een filterbakje, drinkbeker, waterreservoir, borsteltje en om te beschermen onderweg een hardcase.

Naar alle producten van Wacoco.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product