Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Nanopresso groen - Wacaco

De Wacaco Nanopresso is een mobiele espressomachine die je op reis, onderweg of tijdens outdoor activiteiten van een heerlijke espresso kan voorzien.

94,90­

Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Meer informatie

De Nanopresso is opgebouwd uit een nieuw en gepatenteerd pompsysteem waarmee je in staat bent om met behulp van je eigen handkracht een druk van 18 bar op te bouwen. Deze druk zorgt voor een optimale extractie én een mooie cremelaag op je espresso. De Nanopresso werkt het best met echt fijn gemalen koffie en wanneer de koffie stevig is getampt (aangedrukt). Het gebruik is eenvoudig en het resultaat is buitengewoon goed!

De Nanopresso is mooi en elegant om te zien en heeft de krachtige uitstraling. De Wacaco Nanopresso wordt geleverd in een hardcase “etui”. De set is voorzien van een espressokopje, filterbakje, koffiemaatschep en een borstel om de Nanopresso na afloop schoon te maken.

Wacaco

Volledig uitgerust met de nieuwste snufjes om heerlijk je favoriete espresso te maken bij de caravan, tent of gewoon onderweg. De Nanopresso heeft een gepatenteerd koffiezet systeem waarmee je handbediend een mooie espresso krijgt met een perfecte crema laag. Het werkt het best met fijn gemalen koffie dat voorzichtig is getampt (aangedrukt) , de bediening is super makkelijk. Verder is de Nanopresso uitgerust met een filterbakje, drinkbeker, waterreservoir, borsteltje en om te beschermen onderweg een hardcase.

Naar alle producten van Wacoco.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.