Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Moccamaster

Moccamaster KM5 Koffiemolen Matt Black

Levertijd 3 - 5 dagen

299,00­

Meer informatie

Maak kennis met de nieuwe Moccamaster KM5 Koffiemolen Matt Black. Deze koffiemolen is volledig vernieuwd, waarbij de toonaangevende kwaliteit bewaard is gebleven. Sterk, duurzaam en iconisch. Dat zijn de drie pijlers die centraal stonden bij het ontwikkelen van deze nieuwe koffiemolen. Het nieuwe ontwerp van de Moccamaster elektrische koffiemolen is in de stijl met de iconische filter koffiezetapparaten van Moccamaster en komt in drie kleuren, passend bij elke Moccamaster en elke keuken. Dat maakt het plaatje helemaal compleet. 

De Moccamaster KM5 koffiemolen is erg veelzijdig. De 50mm duurzame stalen maalschijven en zijn precisietechniek, stelt je in staat jouw favoriete koffiebonen te malen tot een exacte, uniforme grootte. De koffiemolen heeft negen verschillende maalstanden die traploos instelbaar zijn, zodat de molen ook gebruikt kan worden voor andere zetmethoden. Bediening gaat middels een draaiknop. Stel de maalgraad in, druk de schakelaar in en je koffiebonen worden gemalen. De molen maalt maar liefst 60 gram koffie in minder dan 30 seconde. De krachtige motor werkt stil en efficiënt. De speciaal ontworpen tuit vermindert de statische lading van de gemalen koffie en zorgt zo voor een schonere maalervaring.

De koffiemolen is duurzaam, handgemaakt in de Technivorm fabriek van materialen uit Europa om een leven lang mee te gaan. Net als de koffiemachines van Moccamaster heeft de koffiemolen vijf jaar garantie en is hij levenslang te repareren. Daarnaast voldoet de Moccamaster KM5 Koffiemolen Matt Black aan de strenge eisen voor het malen van koffie van het European Coffee Brewing Centre. Zo ervaar jij de echte smaak van koffie nog beter. 

Levering elektrische koffiemolen
Na het bestellen van je elektrische koffiemolen gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe elektrische koffiemolen wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de molen besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Koffiemolens
Soort accessoires Koffiemolen
Eigenschappen Instelbare bonenmaler
Merk Moccamaster
Fabrikant

Moccamaster

Moccamaster filerkoffieapparaat

Kwaliteit van Nederlandse bodem, dat is de Moccamaster. Deze koffiemachines worden sinds 1964 handgemaakt en getest in Amerongen. Robuust, makkelijk te bedienen en eenvoudig schoon te maken. Met een Moccamaster zet je filterkoffie zoals filterkoffie bedoeld is. De Moccamaster verwarmt het water snel en zet een volle pot filterkoffie in slechts 6 minuten. De koffie houd je na het zetten warm op de warmhoudplaat. Deze past zich automatisch aan aan de hoeveelheid koffie, waardoor de koffie nooit te heet en dus bitter wordt. De Moccamaster is een eigentijdse eyecatcher in de keuken!

Naar alle producten van Moccamaster.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product