Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Moccamaster

Moccamaster KBG Select Matt Black

Levertijd 3 - 5 dagen

De oer-Hollandse snelfilterapparaten van Moccamaster zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en je zet er snel een hele of halve pot heerlijke koffie in. Ideaal om gezellig samen te genieten van de lekkerste filterkoffie!

254,00­
Gratis Proefpakket Snelfilter

Gratis Proefpakket Snelfilter bij aankoop van deze Moccamaster

*1

Gratis Proefpakket Snelfilter

Gratis Proefpakket Snelfilter bij aankoop van deze Moccamaster

Bij aankoop van jouw nieuwe Moccamaster laten we je graag kennismaken met onze wereld van koffie. Bij de aankoop van deze Moccamaster filter koffiezetapparaat krijg je een Proefpakket Snelfilter cadeau. Dit proefpakket is samengesteld voor liefhebbers van snelfilterkoffie. Deze koffiebonen zijn uitermate geschikt én komen het best tot hun recht in deze zetmethode. Ontdek nieuwe smaken en vind jouw nieuwe favoriete koffie.

Voorwaarden

- Bij aankoop van een Moccamaster ontvang je één Proefpakket Snelfilter cadeau.
- Actie geldt op alle koffiemachines van Moccamaster aangekocht van 24 maart 2023 tot en met 30 april 2023. 
- Het Proefpakket Snelfilter bestaat uit 150 gram Guji Highlands, 150 gram Gayo Blue Mountain en 150 gram Arabella.
- Per winkel verschilt het machineaanbod.
- Eventuele prijsveranderingen uitgesloten. 

*1 Aanbod geldig tot 30-04-2023

Meer informatie

De snelfilterapparaten in de nieuwe Moccamaster KBG Select serie beschikken over een unieke overlooppijp met negen gaatjes die het water gelijkmatig over de gemalen koffie verspreiden, voor een optimale smaak. Het slimme warmhoudplaatje geeft tijdens de bereiding van je koffie vol vermogen en schakelt daarna automatisch over naar de warmhoudstand om de koffie op de juiste temperatuur te houden.

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

FilterAfmeting Maat 4
Garantie 5 jaar
Categorie Machines
Soort machine Filter koffiezetapparaten
Afmetingen 36 x 32 x 17 cm (H x B x D)
Energieverbruik 1520 Watt
Fabrikant

Moccamaster

Moccamaster filerkoffieapparaat

Kwaliteit van Nederlandse bodem, dat is de Moccamaster. Deze koffiemachines worden sinds 1964 handgemaakt en getest in Amerongen. Robuust, makkelijk te bedienen en eenvoudig schoon te maken. Met een Moccamaster zet je filterkoffie zoals filterkoffie bedoeld is. De Moccamaster verwarmt het water snel en zet een volle pot filterkoffie in slechts 6 minuten. De koffie houd je na het zetten warm op de warmhoudplaat. Deze past zich automatisch aan aan de hoeveelheid koffie, waardoor de koffie nooit te heet en dus bitter wordt. De Moccamaster is een eigentijdse eyecatcher in de keuken!

Naar alle producten van Moccamaster.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product