Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot
Meer Filters

Theemachine voor thuis

Ben jij een echte liefhebber van thee? Dan is een thee machine wat voor jou. Een theemachine maakt het zetten van thee ontzettend eenvoudig. Anders dan bij een waterkoker, voeg je bij een theemachine ook alvast je losse thee toe. Zo zet je met één druk op de knop je favoriete kop thee helemaal aangepast naar jouw smaak. 

Thee zetten met een theemachine is erg eenvoudig. Doe de gewenste hoeveelheid water in de ketel en je favoriete losse thee in de handige theefilter en het thee zetten kan beginnen. Kies de gewenste temperatuur en de juiste infusieduur en de machine doet de rest. Dit maakt het experimenteren met temperatuur en infusieduur erg eenvoudig en leuk. Vanaf nu is het zetten van de perfecte kop thee een kwestie van instellen en achteroverleunen tot je thee klaar is. Sommige theemachines hebben ook een handige timerfunctie, zodat je thee klaar staat als je 's morgens wakker wordt en de mogelijkheid om je thee na het zetten lekker warm te houden. Dat wordt genieten van je favoriete thee op elk moment van de dag.

Theemachines van Simon Lévelt

Een theemachine is dus net als een koffiemachine erg handig om in huis te hebben. Er zijn verschillende theemachines met allemaal eigen functies en mogelijkheden. De meest verkochte theemachines zijn de waterkokers van Sage. Dit zijn theemachines in verschillende groottes en functies. Wil jij weten welke theemachine het best bij jou past? Neem dan vooral eens een kijkje. Als jij je liever laat adviseren dan is dat ook geen probleem. Zowel online als in één van onze speciaalzaken staan we voor je klaar om je te helpen. Zo weet je zeker dat jij de juiste theemachine kiest. 

Naast theemachines vind je bij Simon Lévelt ook waterkokers. Anders dan theemachines hebben waterkokers geen theefilter en timer voor het instellen van de infusieduur. Toch zijn de waterkokers van goede kwaliteit en maken ze het water koken erg eenvoudig. Daarnaast hebben ze een mooi design, waardoor ze een eyecatcher zijn in je keuken.