Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Leopold

Leopold Vienna Cafetiere Luxe RVS 2 kops

De Leopold Vienna Cafetiere Luxe is een klassieker voor het maken van heerlijke verse koffie. Het is uitgevoerd in een glanzend roestvrijstaal met ergonomisch handvat. De inhoud van 350 ml is perfect voor het maken van twee kopjes koffie.

29,95­

Leopold Cafetière Luxe 350 ml en 600 ml met 20% korting

*1

*1 Aanbod geldig tot 23-07-2023

Meer informatie

De Leopold Vienna Cafetiere Luxe RVS 2 kops is een klassieker voor het maken van heerlijke verse koffie. Voor een optimaal resultaat laat je de grof gemalen koffie ongeveer 4 minuten trekken in gekookt water. Maar natuurlijk ben je zelf helemaal vrij om naar hartenlust te experimenteren met koffiesterkte en kooktijd. De luxe French Press is uitgevoerd in glanzend roestvrijstaal en heeft een ergonomisch handvat. Leopold Vienna Cafetiere Luxe RVS 2 kops heeft een inhoud van 350 ml, goed voor het maken van 2 kopjes koffie.

LET OP: haal het glas uit de houder voordat je de cafetière gaat afwassen. De houder is namelijk niet geschikt voor de vaatwasser, het glas wel. Droog alle onderdelen grondig af voordat je hem weer in elkaar zet.

Kenmerken

Materiaal Glas
Categorie Accessoires
Soort accessoires Cafetière
Merk Leopold
Fabrikant

Leopold

Leopold Vienna is een merk waarbij genieten voorop staat. Accessoires in de segmenten Koffie, Bar en Wijn dragen bij aan dat genietmoment. Drink een heerlijke kop koffie uit een hippe koffiemaker, bereid een cocktail met een mooie shaker en proost met een goede wijn, geopend met een handig kelnersmes. De producten van Leopold Vienna zijn functioneel met een knipoog naar design.

Naar alle producten van Leopold Vienna.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product