Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Leopold

Leopold Vienna Bologna Koffiemolen RVS

59,95­

Meer informatie

De Leopold Vienna Koffiemolen Bologna RVS is een handzame, praktische koffiemolen waarmee je snel de juiste hoeveelheid koffiebonen maalt voor jouw favoriete zetmethode. Je hebt de keuze uit acht maalgraden. Het maakt dus niet uit of je koffie wil malen voor een cafetière of een espressopotje, met de Leopold Vienna Koffiemolen Bologna RVS kan je alle kanten op. Daarnaast ziet de koffiemolen er ook nog eens heel stijlvol uit door zijn mooie design met glimmend roestvrijstaal en glas.

Kenmerken

Categorie Accessoires
Soort accessoires Koffiemolen
Merk Leopold
Fabrikant

Leopold

Leopold Vienna is een merk waarbij genieten voorop staat. Accessoires in de segmenten Koffie, Bar en Wijn dragen bij aan dat genietmoment. Drink een heerlijke kop koffie uit een hippe koffiemaker, bereid een cocktail met een mooie shaker en proost met een goede wijn, geopend met een handig kelnersmes. De producten van Leopold Vienna zijn functioneel met een knipoog naar design.

Naar alle producten van Leopold Vienna.

Reviews
3,0
(3)
Sortering:

Review

Handige koffiemolen , het best te hanyeren tussen de knieen . 2/3 minuten malen voor 4 kopjes espresso.

Erg breekbaar

Mooie vormgeving maar na slechts 1x malen is het glas gebroken omdat ik 'm wilde optillen aan de hendel. Ook niet handig van mij want deze zit los. Het gevolg is dat hij kapot viel op ons granieten aanrecht. Kunnen we een nieuw glazen onderkant bestellen? Ben ook benieuwd of dit meerdere mensen overkomt. De vers gemalen koffie was trouwens wel heel goed!!

Simon Lévelt 11 jan. 2022

Hi Ria, 

Wat vervelend om te horen dat de koffiemolen na een keer gebruiken al gebroken is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Graag kijken wij met je naar de mogelijkheden. Zou je ons een bericht kunnen sturen via het contactformulier?

Alvast bedankt.

Simon Lévelt

Lastig apparaat

Zeer mooi apparaat maar het malen vind Ik erg Lastig. Bij het vasthouden verdraaid de knoop van de malgraad af. Tevens is deze met reuma hadden slecht vast te houden. Vóór mij een echt een te dure miskoop

Simon Lévelt 28 jun. 2021

Hoi Nynke,

Wat jammer dat het product je niet goed bevalt. Kun je contact opnemen met onze klantenservice?

Dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk meer reviews