Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Koffiemolen Nemox 7975

Koffiemolen van Nemox met een bonenreservoir voor 150 gram koffie en een pistonhouder met pulseschakelaar. De conische maalschijf en traploos instelbare maalgraad maken deze koffiemolen van Nemox ideaal voor gebruik bij een halfautomatische espressomachine.

179,00­

Levertijd 3 - 5 dagen

Meer informatie

Koffiemolen van Nemox met een bonenreservoir voor 150 gram koffie en een pistonhouder met pulseschakelaar. De conische maalschijf en traploos instelbare maalgraad maken deze koffiemolen van Nemox ideaal voor gebruik bij een halfautomatische espressomachine.

Energieverbruik 150 watt

Nemox

Nemox is een groot voorstander van "Made in Italy", waardoor het ontwerp, de engineering en de productie van zijn producten in Italië blijven. Sinds de oprichting in 1986 tot op heden heeft het bedrijf meer dan 6.000.000 ijsmachines geproduceerd die uitdrukkelijk zijn ontwikkeld om aan de behoeften van zowel gezinnen als professionele gebruikers te voldoen. Tegenwoordig is NEMOX International een toonaangevende wereldwijde fabrikant van ijs-, sorbet- en koffiemachines en -molens. Dit doel werd bereikt dankzij innovatie, kwaliteit en functionaliteit.

Naar alle producten van Nemox.

Reviews
3 jul. 2021

Gammel ding

Ik was heel blij met mijn keuze. Maar al snel kwam ik erachter dat de kwaliteit minder is dan het eruit ziet. De maalgraad verloopt. Daardoor kom je fijnheid te kort. Bovendien is het instelknopje afgebroken. En daarnaast lag laatst ook nog het afdekkapje van de maalkop los in de bijenhouder. Al met al een teleurstelling.

Simon Lévelt 14 jul. 2021

Beste Aart,

Bedankt voor jouw revieuw en wat jammer dat het product niet helemaal is wat je er van had verwacht. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Misschien dat zij nog iets voor je kunnen betekenen.

20 jun. 2020

Ja

haalt de maal fijnheid die die nodig is voor espresso makkelijk, simpel te bedienen, geen fratsen en mooi! dankzij uitstekend advies van de zaterdagdame in het filiaal ferdinand bolstraat amsterdam tot deze keus gekomen

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.