Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Koffiemolen 7520 - Cloer

Met dit compacte model koffiemolen van Cloer maal je snel je koffie in de gewenste grofheid. Ook de hoeveelheid is eenvoudig in te stellen. De container is uitneembaar en daardoor makkelijk schoon te houden. De Cloer 7560 is gemaakt van zwart kunststof.

99,95­

Levertijd 3 - 5 dagen

Meer informatie

Cloer koffiemolen met conisch RVS maalwerk. De hoeveelheid gemalen koffie is instelbaar van 2 tot 12 kopjes en ook de grofheid kan je afstemmen op jouw zetmethode. Zowel de container voor de bonen (300 gram) als voor de gemalen koffie (110 gram) zijn uitneembaar. Dit maakt het onderhoud eenvoudig. De molen heeft een start-/stop knop en is veilig, want het maalt alleen met bonen in container.

Energieverbruik 100 watt
InstelbareMolen Maalgraad instelbaar

Cloer

Cloer koffiemachines

Innovatief en genieten dat is waar de apparaten van Cloer voor staan. De koffiemachines en koffiemolens van Cloer koop je bij Simon Lévelt. Goede producten met een mooi verhaal..

Er was eens een smid, die meer dan 115 jaar geleden het leven in het Sauerland met zijn uitzonderlijke producten verrijkte. Genieten – dat was een heel bijzondere zorg voor de smid. Dus bedacht hij in korte tijd een van de eerste elektrische wafelijzers waarna zijn zoons het doorontwikkelden. Deze optimaliseerden het, gebruikten aluminium in plaats van gietijzer en maakten van het oorspronkelijke wafelijzer de wafelijzers, die vandaag de dag te vinden zijn in veel goede keukens. Deze smid was Caspar Cloer. Nu, drie generaties later, staat zijn bedrijf nog altijd voor innovatieve kleine elektrische apparaten en producten voor de echte kenners.

Naar alle producten van Cloer.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.