Koffiemolen 42642 - Gastroback

De stijlvolle RVS Gastroback Design Advanced Plus koffiemolen maalt je koffiebonen in een conisch maalwerk en is in te stellen op 16 standen, wat je favoriete zetmethode ook is.

179,00­

Levertijd één week

Meer informatie

De Gastroback 42642 Design Advanced Plus staat mooi in elke keuken, met zijn stijlvolle RVS behuizing en tijdloze design. De motor geeft tijdens het malen van de koffiebonen maar minimaal warmte af, waardoor de aroma’s optimaal behouden blijven. Je kunt de gemalen koffie direct in de filterdrager (50-58mm) van je halfautomaat opvangen, maar er zit ook een opvangcontainer met UV-filter bij waarin je maar liefst 400 gram gemalen koffie kwijt kunt.

Merk Gastroback

Gastroback

Gastroback werd opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten, op het terrein van hotel, restaurant en catering, met tot doel deze producten bereikbaar te maken voor de consument. Centraal staat uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid.

Met onze producten brengen we innovatie in uw keuken omdat ze anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Want wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt komt uiteraard ook van pas in de keuken van de hobbykok.

Naar alle producten van Gastroback.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.