Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot
Meer Filters
1 van 2

Koffiemachines met koffieabonnement

De aanschaf van een koffiemachine is altijd een feestje, maar nu helemaal. Je ontvangt namelijk een gratis koffieabonnement bij aankoop van een koffiemachine. Ga voor een halfautomaat van Sage of Quickmill of voor een volautomaat van JURA of Nivona. Voor iedere koffieliefhebber zit er wel een passende koffiemachine tussen. Weet je nog niet precies welke koffiemachine bij jou past? Doe dan de koffiemachine keuzehulp van Simon Lévelt. In een paar minuten komen je erachter welke machine aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Halfautomatische espressomachines
Thuis genieten van premium koffie zoals van je favoriete koffiebar? Dan is een halfautomatische espressomachine een goede keuze. Met een halfautomaat heb je zelf de touwtjes in handen en kan je naar hartenlust experimenteren met koffiesoort, maling en hoeveelheid water. Het vergt wat oefening, maaar het resultaat mag er zeker wezen. Koffiebarkwaliteit, maar dan gewoon thuis in je eigen keuken!

Volautomatische espressomachines
Ga jij toch liever voor gemak, kies dan voor een volautomatische espressomachine. Geniet van de lekkerste koffies met een eenvoudige druk op de knop. Niet alleen espresso's en zwarte koffie, maar ook cappuccino's en latte macchiato's. Het zetten van een overheerlijke kop koffie wordt hierdoor kinderspel!

Gratis koffie bij aankoop van een koffiemachine

Een nieuwe koffiemachine vraagt om goede koffie. Daarom krijg je nu bij aankoop van een koffiemachine een gratis koffieabonnement. Maak kennis met onze wereld van koffie; van een single origin met een bloemige en fruitige smaak, tot een melange met een volle krachtige smaak. Elke koffie van Simon Lévelt heeft zijn eigen karakter en smaak. Ga op ontdekkingstocht naar jouw favoriete koffie met het koffieabonnement. Elke maand mag je gratis een zakje van 250 gram of 500 gram koffie ophalen bij jouw favoriete Simon Lévelt winkel. De actie loopt van 21 mei 2022 tot en met 30 juni 2022. Hieronder zie je per koffiemachine het abonnement dat je krijgt:

12 x 250 gram koffie t.w.v.  €96,-:
- Sage Barista Express Stainless Steel en Black Sesame
- Sage Barista Touch Stainless Steel, Black Truffle en Black Stainless Steel
- Quickmill 820 rood en zwart
- Quickmill 3000
- Quickmill 3035
- Nivona CafeRomatica 795
- Nivona CafeRomatica 799
- Nivona CafeRomatica 825
- JURA E4 Piano Black en Piano White

12 x 500 gram koffie t.w.v. €192,-:
- Sage Oracle Touch Stainless Steel, Black Truffle en Black Stainless Steel
- JURA E8 Dark Inox, Moonlight Silver en Piano White
- Jura S8 Moonlight Silver en Piano Black
- Jura S8 Chroom