Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot
Meer Filters

Melksysteem reinigers voor je koffiemachine

Ben jij een echte liefhebber van koffiespecialiteiten met melk? Dan is het belangrijk om het melksysteem van je koffiemachine goed te reinigen. Je melksysteem zorgt ten slotte voor het heerlijke opgeschuimde melk. Veel koffiemachines, zeker volautomatische espressomachines, hebben een automatische melksysteem reiniger. Toch is dit vaak niet genoeg. Resten melk blijven achter in de machine en tasten de smaak van je koffie én je machine aan. Daarom raden wij je aan om je melksysteem reinigen met een officiele melksysteem reiniger.

Het gebruik van een melksysteem reiniger is heel eenvoudig. Los het tablet op in water en laat het door je melksysteem lopen om melkresten te verwijderen. Ook is het aan te raden om de melkuitloop en andere losse onderdelen even in de melksysteem reiniger te laten weken, zodat melkresten kunnen oplossen. Het gebruik van een melkreiniger verlengt de levensduur van je koffiemachine en verbetert de smaak van je koffiespecialiteit. Zo blijf je thuis genieten van premium koffie.

Melksysteem reinigers kopen bij Simon Lévelt

Het regelmatig schoonmaken van je melksysteem met een melksysteem reiniger is sterk aan te raden. Bij Simon Lévelt vind je een assortiment aan melksysteemreinigers voor verschillende koffiemachines. De meest gebruikte melksysteem reiniger is JURA melksysteem reiniger. Te koop als dispenser of navulverpakking. Melksysteem reiniger koop je eenvoudig online vina de webshop of in één van onze speciaalzaken. Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren en informeren. Zo weet jij zeker dat je de juiste melksysteem reiniger voor jouw koffiemachine koopt. 

Naast melksysteem reinigers zijn er nog meer handige en belangrijke tools voor de onderhoud van jouw koffiemachine. Denk aan waterfilters en ontkalkingstabletten. Een goede onderhoud van je koffiemachine verlengt de levensduur van je koffiemachine en verbetert de smaak van je koffie. Zo blijf jij keer op keer genieten van je favoriete koffie.