Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Wat is een cafetière?

Een cafetière, oftewel french press, is perfect voor het zetten van een snelle en lekkere kop koffie. Zet op ambachtelijke wijze koffie door de cafetière te vullen met gemalen koffie. Schenk daarna een kleine hoeveelheid warm water (92-96°C) op de koffie en roer het met een lepel door. Schenk nu al het warme water erbij en roer het nog een keer goed door. Plaats de deksel erop en laat het 3 à 4 minuten trekken. Druk daarna de filter naar beneden en geniet van je verse cafetière koffie. 

Om koffie te zetten met een cafetière heb je natuurlijk een cafetière nodig, maar ook is het belangrijk om de juiste cafetière koffie te hebben. Deze koffie heeft meer body en structuur dan koffie gezet met andere zetmethodes of een koffiemachine. De juiste cafetière koffie kopen doe je bij Simon Lévelt. Wij hebben een ruim assortiment met premium koffies. Alle smaken zitten in deze koffies, zodat jij geniet van de perfecte koffie.

Cafetière kopen bij Simon Lévelt

Cafetières zijn er in verschillende soorten en maten. Als koffiespecialist hebben wij een ruime selecties met cafetières voor je op een rij gezet. Deze cafetières hebben een goede kwaliteit en zorgen voor het perfecte kopje koffie. De juiste cafetière kopen doe je dus eenvoudig bij Simon Lévelt. Naast cafetières hebben we ook handige tools die het koffie zetten met een cafetière nog makkelijk maken. Denk aan koffiemolens voor het malen van verse koffie, een weegschaal, een timer en een ketel voor heet water

Mocht je nog niet precies weten welke cafetière bij jou past, dan adviseren wij je natuurlijk graag. Onze koffiespecialisten staat, zowel online als in de speciaalzaak, voor je klaar om je te voorzien van de juiste informatie. Zo weet je zeker dat je de juiste cafetière kiest en thuis geniet van de perfecte kop koffie. Bestel je cafetière online of kom langs in een van onze speciaalzaken.