Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA Z10 Diamond White (EA)

Levertijd 3 - 5 dagen

Bereid met één druk op de knop het gehele palet aan warme dranken. Van een intense espresso tot de hippe flat white. Genieten van een Cold Brew wordt ook een stuk makkelijker! De JURA Z10 Diamond Black (EA) heeft namelijk een Cold-Brew-functie. Met deze volautomaat haal je een barista in huis. 

2.499,00­
€100,- koffietegoed

€100 koffietegoed

€100,- koffietegoed

ACTIE: Gratis koffie bij aankoop van een machine

Bij aankoop van een koffiemachine laten we je graag kennismaken met onze wereld van koffie; van een single origin met een bloemige en fruitige smaak, tot een melange met een volle krachtige smaak... Elke Simon Lévelt koffie heeft een uniek karakter. Probeer 1 van onze koffies met je tegoed, dat je krijgt bij aankoop van een machine.

Koffiemachine         Tegoed

€ 500 tot € 750:       € 25

€ 750 tot € 1000:     € 50

€ 1000 tot € 1500:   € 75

>= € 1500:                € 100

 

Voorwaarden

- Per winkel verschilt het machineaanbod
- Alle machines vind je op simonlevelt.nl
- Je tegoed is uit te betalen in koffie en/of accessoires. Niet in contanten. 
- Je tegoed is 1 jaar geldig na aankoop van de machine. 
- Eventuele prijsveranderingen uitgesloten. 
- Tegoed is niet inwisselbaar in de webwinkel.

Welke machine past bij mij?

Een nieuwe koffiemachine aanschaffen is best lastig daarom geven we een korte uitleg over volautomaat- en halfautomaatmachines.

Volautomaat

Drink je graag een kop koffie, maar moet het zetten ervan niet te ingewikkeld worden? Kies dan voor een volautomaatespressomachine. Volautomatische machines bieden veel bedieningsgemak. Zo worden je bonen automatisch gemalen, je automatische tamper drukt het aan en als je water op temperatuur is wordt dit onder druk door de koffie geperst. Drink je een cappuccino of latte, dan schuimt de volautomaat ook nog eens je melk. Sommige volautomaten zijn zelfs te bedienen via een appje en in te stellen op gebruiker. Gemak dient de mens. Een volautomaat vraagt wel meer onderhoud.

Drink je 2 kopjes of drink je met meerdere personen een aantal kopjes koffie per dag? Wil je dat je koffie in de ochtend automatisch klaarstaat en dat je machine vanzelf uitschakelt? Wil je dat je machine zich automatisch reinigt of ga je daar zelf mee aan de slag? Wil je een hele strakke uitstraling of juist wat knoppen zien? Elke machine heeft zijn specialiteiten. Bekijk hier onze volautomatische espressomachines.

Halfautomaat

Wil je naar hartenlust experimenteren met koffiesoort, maling en hoeveelheid water? Dan is een halfautomatische espressomachine wat je nodig hebt! Je herkent een halfautomaatmachine aan de piston/filterdrager en stoompijpje, die je dus zelf bedient. Het kost even wat meer tijd om je koffie te zetten maar dan heb je wel een heel lekker zelfgezette koffie. Deze espressomachines zijn vaak van een wat kleiner formaat en hebben minder onderhoud nodig dan een volautomaat.

Ga je voor een losse bonenmaler of een maler in je machine, een melkschuimpijpje of een losse melkklopper, voor een koperen binnenkant, een groot waterreservoir of voor een klein formaat? Voor elke gebruiker zijn wensen. Bekijk hier onze halfautomatische espressomachines.

 

Onderhoud & service

Het onderhoud van je machine is heel belangrijk voor de smaak van je koffie en voor technische problemen. Wij verkopen onderhoudsproducten van de merken die we aanbieden. Zoals: ontkalkingstabletten, reinigingspoeder cappuccinoreiniger, filterpatronen etc. Werkt je machine niet meer? Wij kunnen de service verzorgen. Een aantal Simon Lévelt winkels hebben een eigen serviceafdeling. De overige winkels laten service uitvoeren door het desbetreffende merk.

Meer informatie

Met je JURA Z10 Diamond White haal je een barista in huis. Bereid met één druk op de knop de lekkerste koffiespecialiteiten, zowel warm als koud. Daarnaast is het design ook echt een meesterwerk van Zwitserse ingenieurskunsten. De JURA Z10 Diamond White mag niet ontbreken in jouw keuken.

Warme en koude specialiteiten in een handomdraai
Van intense espresso’s, smakelijke cappuccino’s tot hippe flat whites. Met één druk op de knop zet je de lekkerste koffiespecialiteiten in je eigen keuken. Niet alleen warme koffies en heet water voor je favoriete thee, maar ook Cold-Brew-specialiteiten zijn eenvoudig te zetten door het geavanceerde Cold Extraction Process. Een echte verfrissende top-innovatie! Koud water wordt langzaam pulserend door de versgemalen koffie geperst wat zorgt voor verfrissende, energie gevende en evenwichtige cold brew.

Duurzame en stijlvolle elegantie
Een premium-volautomaat, dat is de JURA Z10 Diamond White. Stijlvol vervaardigd uit de juiste materialen die actief bijdragen aan een duurzaam product. Dit levert een machine met een tijdloos design van hoogwaardig kwaliteit op, die na vele jaren nog zorgt voor een culinair en esthetisch genot. Het eenvoudige en twee keer zo snelle snel 4,3” touchdisplay is hier een belangrijk onderdeel van. Het Speciality-Selection-menu en kunstmatige intelligentie zorgen dat jouw favoriete dranken op het hoofdscherm worden weergegeven. Zo hoef jij nooit te zoeken naar je koffie.

De nieuwe precisiemolen
De JURA Z10 Diamond White (EA) is voorzien van de nieuwe precisiemolen Product Recognising Grinder (P.R.G.). Via een elektronische besturing stelt de molen zichzelf binnen fracties van seconden in op de vooraf gedefinieerde maalgraad. Het spectrum van de precisiemolen loopt uiteen van zeer fijn voor korte klassiekers tot zeer grof voor extra lange specialiteiten. De volautomaat stelt zichzelf voor elke bereiding af. Handig voor jou. Wil je toch zelf wat aanpassen, dan is dat ook geen probleem. Voor elke bereiding kan nog individueel gekozen worden.

Zetgroep generatie 8
De zetgroep is het hart van elke volautomaat. Voor de JURA Z10 Diamond White heeft JURA de achtste generatie zetgroepen geconstrueerd. Met zijn unieke 3D-bereidingstechnologie zorgt deze ervoor dat op meerdere niveaus gelijkmatig water door de koffiepoeder stroomt. Hierdoor wordt het maximale uit het aroma gehaald; bij warme specialiteiten even goed als bij de Cold Brew.

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Neem contact op met een speciaalzaak voor actuele voorraadinformatie.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Volautomatische espressomachines
Merk Jura

Klanten kochten ook

Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product