Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA Waterfilter CLARIS White

Kalk in je koffie? Liever niet, natuurlijk. Het CLARIS White waterfilter houdt je JURA volautomaat espressomachine vrij van kalk voor een optimale koffiesmaak en een lager energieverbruik.

14,99­

Meer informatie

Een espressomachine koop je voor een optimale smaakervaring. Koffiesmaak, welteverstaan. Kalk proef je liever niet terug in je dagelijkse kop koffie. Vroeger moest je koffiemachines daarom regelmatig ontkalken, maar de moderne JURA volautomaten beschikken over een waterfilter. Deze waterfilter reinigt het water continu, zodat koffiedrinken een echte smaakbeleving wordt en je machine langer meegaat.

Deze waterfilter is geschikt voor: C5, C9, C90, E9, E10, E25, E70, E85, F5, F7, F70, F50, F90, J5, S7, S70, S9, S90, S95, XS9, Z5

Kenmerken

Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product