Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA Waterfilter Claris Pro Smart+

36,99­

Meer informatie

JURA Waterfilter Claris Pro Smart+ is de ideale waterfilter voor je professionele JURA volautomaat. Deze waterfilter zorgt voor een perfect waterkwaliteit, wat leidt tot het beste koffieresultaat én een langere levensduur van je koffiemachine. Zo geniet jij, je klanten en medewerkers op het werk van een overheerlijke kop koffie. De waterfilter zuivert het water naar de ideale waterhardheid, wat goed is voor de kwaliteit van je koffie en je koffiemachine en je eigen gezondheid.

JURA Waterfilter Claris Pro Smart+ heeft een I.W.S. (Intelligent Water System) dat er voor zorgt dat de filter in connectie staat met de machine. Dit Intelligent Water System weet wanneer het waterfilterpatroon wel of niet wordt gebruikt en stelt zichzelf automatisch in naar de juiste instellingen. Daarnaast geeft het systeem ook aan wanneer een waterfilterpatroon verwisseld moet worden op basis van de ingestelde waterhardheid.

Dit filter is geschikt voor de volgende JURA volautomaten: WE6, WE8, X6, X8.

Kenmerken

Categorie Accessoires
Soort accessoires Waterfilter
Soort machine Volautomatische espressomachines
Merk Jura

Klanten kochten ook

Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product