Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA Smart Connect

Levertijd 3 - 5 dagen

29,99­

Meer informatie

De JURA Smart Connect maakt het bedienen van je JURA volautomatische koffiemachine nog eenvoudiger. Vanaf nu hoef je niet meer uit je bed te komen of van de bank op te staan om je favoriete kopje koffie te zetten. Via JURA Operating Experience (J.O.E.®) verbind je jouw smartphone, tablet of computer aan je koffiemachine via Bluetooth® . Druk op je mobiele apparaat op de knop en zet je kopje koffie. Daarnaast kunnen er via de draadloze verbinding diverse bijkomende apparaten aangesloten worden.

De Jura Smart Connect is geschikt voor JURA D4, D6, D60, E6, E60, E8, E80, ENA 8, J6, S8, S80, WE6, WE8, X10, X6, X8, Z6, Z8, E8 (EA), E6 (EA), E8 (EB), S8 (EA), ENA 4 (EA), Z10 (EA), E6 (EB).

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Aanvullende accessoires, Volautomatische espressomachines
Merk Jura
Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
4,8
(2)
Sortering:

Jura Smart Connect

De Smart Connect is eenvoudig te installeren en te gebruiken. In de app zijn veel keuze mogelijkheden in de te zetten koffie. Handig om te zien is de status van de filters en onderhoud. Ik heb er maar één klein min puntje in gezien: de watertemperatuur is niet instelbaar, maar niet onoverkomelijk

Jura Smart Connect

Geweldig product! Makkelijk te bedienen koffiezetapparaat! Top service van Simon Levelt Delft om hem zelf te bezorgen! Top!

Bekijk meer reviews