Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA Koppenwarmer 2 Laden

Levertijd 3 - 5 dagen

219,00­

Meer informatie

Een perfecte kop koffie moet op de juiste temperatuur geserveerd worden. Dat komt de smaak en de kwaliteit ten goede. In een koude kop gaat veel warmte verloren, daarom is de JURA Koppenwarmer 2 Laden een uitkomst. Deze elegante en slanke koppenwarmer is de ideale aanvulling op elke volautomaat.

Optimale bergruimte
Deze JURA Koppenwarmer heeft twee laden met twee verwarmingselementen. Op elke etage is plaats voor 5 espressokoppen, 4 koffiekoppen of 3 cappuccinokoppen. In de lades passen koppen met een diameter tot 90 mm en een hoogte van maximaal 110 mm. De koppenwarmer houdt je koppen op een constante temperatuur van 55°C, wat ideaal is voor zowel een krachtige espresso als een fluweelzachte cappuccino. Het heerlijke bouquet zich volledig ontplooien in het warme koffiekop.

Eenvoudig in het gebruik
Het is zelfs mogelijk om aan te geven wanneer je de JURA Kopjeswarmer wil in- en uitschakelen, zodat de kopjes precies op het juiste tijdstip voorverwarmd worden. Elke ochtend begin je de dag met een goede warme kop koffie, zonder dat er energie verloren gaat. Als geen uitschakeltijd wordt geprogrammeerd, schakelt het intelligente apparaat automatisch na 12 uur uit. De kopjeswarmer kan uitermate eenvoudig aan je wensen worden aangepast.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Aanvullende accessoires, Volautomatische espressomachines

Klanten kochten ook

Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product