Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
JURA

JURA J8 Midnight Silver (EA)

Levertijd 3 - 5 dagen

Koffieklassiekers en andere specialiteiten zet je vanaf nu thuis met slechts één druk op de knop. De nieuwe JURA J8 Midnight Silver (EA) zet maar liefst 30 verschillende koffiespecialiteiten én heet water. Daarnaast heeft de JURA J8 een unieke zoetschuimfunctie, waarmee je zelf de zoetheid, intensiteit en smaak van het melkschuim mee aanpast. Zo geniet jij thuis van een overheerlijke koffie, precies zoals bij je favoriete koffiebar.

1.999,00­
€100,- koffietegoed

€100 koffietegoed

€100,- koffietegoed

ACTIE: Gratis koffie bij aankoop van een machine

Bij aankoop van een koffiemachine laten we je graag kennismaken met onze wereld van koffie; van een single origin met een bloemige en fruitige smaak, tot een melange met een volle krachtige smaak... Elke Simon Lévelt koffie heeft een uniek karakter. Probeer 1 van onze koffies met je tegoed, dat je krijgt bij aankoop van een machine.

Koffiemachine         Tegoed

€ 500 tot € 750:       € 25

€ 750 tot € 1000:     € 50

€ 1000 tot € 1500:   € 75

>= € 1500:                € 100

 

Voorwaarden

- Per winkel verschilt het machineaanbod
- Alle machines vind je op simonlevelt.nl
- Je tegoed is uit te betalen in koffie en/of accessoires. Niet in contanten. 
- Je tegoed is 1 jaar geldig na aankoop van de machine. 
- Eventuele prijsveranderingen uitgesloten. 
- Tegoed is niet inwisselbaar in de webwinkel.

Welke machine past bij mij?

Een nieuwe koffiemachine aanschaffen is best lastig daarom geven we een korte uitleg over volautomaat- en halfautomaatmachines.

Volautomaat

Drink je graag een kop koffie, maar moet het zetten ervan niet te ingewikkeld worden? Kies dan voor een volautomaatespressomachine. Volautomatische machines bieden veel bedieningsgemak. Zo worden je bonen automatisch gemalen, je automatische tamper drukt het aan en als je water op temperatuur is wordt dit onder druk door de koffie geperst. Drink je een cappuccino of latte, dan schuimt de volautomaat ook nog eens je melk. Sommige volautomaten zijn zelfs te bedienen via een appje en in te stellen op gebruiker. Gemak dient de mens. Een volautomaat vraagt wel meer onderhoud.

Drink je 2 kopjes of drink je met meerdere personen een aantal kopjes koffie per dag? Wil je dat je koffie in de ochtend automatisch klaarstaat en dat je machine vanzelf uitschakelt? Wil je dat je machine zich automatisch reinigt of ga je daar zelf mee aan de slag? Wil je een hele strakke uitstraling of juist wat knoppen zien? Elke machine heeft zijn specialiteiten. Bekijk hier onze volautomatische espressomachines.

Halfautomaat

Wil je naar hartenlust experimenteren met koffiesoort, maling en hoeveelheid water? Dan is een halfautomatische espressomachine wat je nodig hebt! Je herkent een halfautomaatmachine aan de piston/filterdrager en stoompijpje, die je dus zelf bedient. Het kost even wat meer tijd om je koffie te zetten maar dan heb je wel een heel lekker zelfgezette koffie. Deze espressomachines zijn vaak van een wat kleiner formaat en hebben minder onderhoud nodig dan een volautomaat.

Ga je voor een losse bonenmaler of een maler in je machine, een melkschuimpijpje of een losse melkklopper, voor een koperen binnenkant, een groot waterreservoir of voor een klein formaat? Voor elke gebruiker zijn wensen. Bekijk hier onze halfautomatische espressomachines.

 

Onderhoud & service

Het onderhoud van je machine is heel belangrijk voor de smaak van je koffie en voor technische problemen. Wij verkopen onderhoudsproducten van de merken die we aanbieden. Zoals: ontkalkingstabletten, reinigingspoeder cappuccinoreiniger, filterpatronen etc. Werkt je machine niet meer? Wij kunnen de service verzorgen. Een aantal Simon Lévelt winkels hebben een eigen serviceafdeling. De overige winkels laten service uitvoeren door het desbetreffende merk.

Meer informatie

De JURA J8 Midnight Silver (EA) is onderdeel van de nieuwe generatie J-lijn van JURA. Deze wereldwijd bekende lijn bevat meerdere technische innovaties voor een zo goed mogelijk koffieresultaat. De J8 beheerst dan ook een hele scala aan koffieklassiekers en nog meer specialiteiten. De machine is voorzien van een melkschuimer met zoetschuimfunctie. Dit zorgt voor de gewenste zoetheid, intensiteit en smaak. Verder bezit de machine over een P.A.G.2+ grinder met actieve grinder monitoring en de 8e generatie zeteenheid met 3D zetproces. Dit samen zorgt voor een optimaal resultaat en smaak. Dankzij de one-touch melksysteemreiniging is het reinigen deze binnen één druk op de knop gedaan. Door middel van de Coffee Eye past de J8 ook de selectie van beschikbare specialiteiten aan gekoppeld aan de plaatsing van het kopje. Dit wordt getoond op het display wat zorgt voor een comfortabele en eenvoudige bediening. Hiernaast geeft het perfecte design de kwaliteiten van de J8 een zeer karakteristiek gezicht.

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Volautomatische espressomachines
Bonenmaler Met bonenmaler
Waterreservoir 1,5 - 2 liter
Bonenreservoir 250 - 500 gram
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Cortado, Espresso, Koffie verkeerd, Latte macchiato, Ristretto, Zwarte koffie
Hoeveelheid kopjes Twee kopjes
Onderhoud Vooraf ingestelde programma's
Eigenschappen Bediening via app
Merk Jura
Kleur Zilver
Verwarmingssysteem Thermoblock
Melkreservoir Met melkreservoir
Afmetingen 34,8 x 31,8 x 44,6 (H x B x D)
Energieverbruik 1450 Watt
Bediening Touchscreen
Fabrikant

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product