Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Joe Frex

Joe Frex Base S uitkloplade

Uitkloplade van Concept Art volledig uitgevoerd in gepolijst roestvrijstaal. Strakke vormgeving en passend bij nagenoeg elke espressomachine. Deze uitkloplade maakt de totale presentatie van espressoapparatuur compleet. De lade is zo geopend met de gemakkelijke greep. In de lade zit een zwarte PVC-staaf die het mogelijk maakt de filterdrager krachtig af te slaan.

119,95­

Meer informatie

Uitkloplade van Concept Art volledig uitgevoerd in gepolijst roestvrijstaal. Strakke vormgeving en passend bij nagenoeg elke espressomachine. Deze uitkloplade maakt de totale presentatie van espressoapparatuur compleet. De lade is zo geopend met de gemakkelijke greep. In de lade zit een zwarte PVC-staaf die het mogelijk maakt de filterdrager krachtig af te slaan. Deze PVC staaf is door middel van rubberen ringen bevestigd aan de binnenzijde van de lade.

Kenmerken

Fabrikant

Joe Frex

Joe Frex

Voor hoogwaardige barista tools ben je bij Joe Frex aan het juiste adres. Zij hebben alles om jezelf te ontpoppen tot een ware barista en het maximale uit je koffiemachine te halen. Bekijk het volledige aanbod bij Simon Lévelt. Van tampers, tamping stations, melkkannen, uitklopbakken en schoonmaakartikelen; Joe Frex heeft het allemaal. Sinds 1996 zetten zij zich in om barista tools & accessoires van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Continue blijven ze hun producten ontwikkelen en innoveren om het zetten van koffie thuis te vereenvoudigen. Kwaliteit net zoals bij je favoriete koffiebar, maar dan thuis.

Naar alle producten van Joe Frex.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product