Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Indonesian Jasper Capsules 9-pack

44,01­

Meer informatie

Een krachtige koffie met een prachtige nasmaak dat is de Indonesian Jasper. Proef het echte Indonesië in deze koffiecapsules. Ontdek de typische lauriertonen en het zoete van amandel. De arabicabonen hebben de typische smaak van Indonesische koffie verkregen door de unieke wasmethode 'giling basah'. Bij deze verwerkingsmethode wordt de hoornschil verwijderd voordat de pergamino (ook wel parchement genoemd) droog is. Dit zorgt mede voor de typische Indonesische smaak. In Nederland roosteren we deze bonen naar een mooie donkere roast die de prachtige kruidige tonen duidelijk naar voren laat komen. De Indonesian Jasper is met smaakintensiteit 11 de donkerste koffiecapsule in het assortiment. De verpakking bevat 9 kokers met elk 10 koffiecapsules.

De capsules zijn geschikt voor alle Nespresso compatible machines, met uitzondering van alle varianten van de U, de Prodigio, de Expert en build-in modellen.

De verpakking is geheel recyclebaar; het doosje mag bij oud papier en de gebruikte capsules lever je in bij je Simon Lévelt speciaalzaak. Zo kunnen wij de capsules weer hergebruiken. Lees hier meer informatie over het recyclen van jouw gebruikte koffiecapsules.

Kenmerken

Merk Simon Lévelt
Categorie Koffie
Koffiespecialiteiten Espresso, Zwarte koffie, Cappuccino, Latte macchiato
Roast Dark roast
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Biologisch
Land van herkomst Indonesië
Smaakprofiel Vol & Krachtig
Zetmethode koffie Espresso
Ingredienten 100% arabica koffie uit Indonesië
Herkomst - Azië

Indonesië

Indonesië is een bijzonder land als het gaat om koffie. Slechts een klein percentage van de koffiebonen die hier worden verbouwd, behoren tot Arabica koffie. Toch behoren enkele van deze koffiesoorten tot ’s werelds mooiste koffies. Koffies uit Indonesië zijn zo geliefd vanwege de aardse en kruidige smaak. Ontdek het zelf in deze Indonesian Jasper Capsules 9-pack.