Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Hario

Hario Dripper filters Nr.01

Deze filters zijn speciaal gefabriceerd voor de filterhouder Dripper van Hario.

5,90­

Meer informatie

Deze filters zijn speciaal gefabriceerd voor de filterhouder Dripper van Hario. Het Hario V60 filtersysteem zorgt voor een revolutie in het opschenken van filterkoffie. Door de gevormde spiraal aan de binnenkant van de filterhouder en de relatief grote opening aan de onderzijde van de kegel zorgt de Hario filter voor een mooie en rijke extractie van de koffie. De verpakking bevat 100 papieren filters. 

Kenmerken

Materiaal Papier
Categorie Accessoires
Soort accessoires Filters, Hario V60
Merk Hario
Fabrikant

Hario

Het merk Hario is ooit als fabrikant van hittebestendig laboratoriumglas begonnen. In 1964 werd de productie uitgebreid tot huishoudelijke artikelen, met als eerste product de koffiesiphon. De siphon wordt tot op de dag van vandaag als een van de meest bijzondere instrumenten beschouwd om koffie mee te zetten. 

Tegenwoordig is Hario niet meer weg te denken uit ons Slow Coffee assortiment, met de V60 dripper als best verkocht artikel. Het Hario V60 filtersysteem betekende een revolutie in het opschenken van filterkoffie. Door de gevormde spiraal aan de binnenkant van de koffiefilter en de relatief grote opening aan de onderzijde van de kegel zorgt de Hario filter voor een mooie en rijke extractie van de koffie.

Naar alle producten van Hario.

Reviews
4,0
(1)
Sortering:

Altijd verse koffie met Hario V60

Met Hario V60 Ceramic Dripper 01 en filter 01 heb je altijd verse koffie. Handig als je beperkt koffie drinkt. Jammer dat er geen winkel meer is in Brugge. Nu moet ik meer dan 8 pakjes filters bestellen voor gratis verzending! Dit aantal is dan niet in voorraad maar je krijgt wel je geld terug.
Stel vast dat de Hario V60 Ceramic Dripper 01 wit niet meer in het gamma zit.
Vriendelijke groeten 9-12-2021

Bekijk meer reviews