Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Grand Pouchong Oolong

10,40­ / 50 gr
Volumekorting:

10% korting bij een grootverpakking thee (wordt direct in de winkelmand verrekend)

Meer informatie

Grote klasse Oolong met lang, sierlijk blad. Intens geurig. Zeer kort geoxideerde Formosa-Oolong. De thee smaakt rond en heeft een iets zoete, haast orchidee-achtige geur.

Kenmerken

Categorie Thee
Merk Simon Lévelt
Losse thee Losse thee
Theesoort Oolong
Cafeine Met Cafeïne
Biologisch Niet biologisch
Land van herkomst Taiwan
Regio Pinling
Ingredienten Oolongthee
Zetadvies 95°C, 3 minuten, 2 gram per kop
Reviews
4,4
(4)
Sortering:

Geurig en fleurige belevenis

Deze thee is een belevenis van het openen van het zakje tot de laatste slok. De geur als je het zakje opent is uitnodigend. Dan zie je het grote blad en de grijp je een pluk thee.. je giet het op en weer die geur…. Daarna als je de thee drinkt krijg je beelden van tropische bloemen en je proeft de liefde die door mensen in dit product is gestopt. Ik drink 1-2 liter thee per dag en dit is 1 van mijn favorieten voor een moment van rust en bezinning

Zacht

Heerlijke zachte thee, licht van kleur en smaak. Zeker geen zware, zwarte thee, maar als je hem ruikt en proeft dan is hij bijna zoet. Mijn favoriete thee om een aantal keer op te schenken met een gaiwan.

Excellent

Misschien wel de lekkerste thee van Levelt. Zachte Oolong thee waar een mens helemaal blij van wordt. Ik vind persoonlijk dat je het water bij deze thee niet kokend moet opschenken, maar even iets moet laten afkoelen. Verder kun je de thee een paar hergebruiken, dus niet meteen weggooien.

Heerlijk ruikende thee met slappe smaak.

Deze thee ruikt heerlijk, maar de smaak van de thee is nogal slap. Meer thee gebruiken om de slappe smaak te compenseren is verspilde moeite. Ik had een hogere verwachting van deze thee. Misschien dat deze thee bij warm weer beter tot zijn recht komt, hij blijft daarom nog een paar maanden in het blik zitten om het 's zomers nog eens te proberen.

Bekijk meer reviews