Gastroback Melkopschuimer 42326

Maak binnen een minuut lekker luchtig melkschuim voor je cappuccino of latte. De Melkopschuimer 42326 van Gastroback doet zijn werk stil en snel en is makkelijk schoon te maken.

79,99­

Levertijd één week

Meer informatie

De Gastroback 42326 melkopschuimer werkt stil en snel: binnen een minuut schuimt hij 350 ml melk voor je op, en daarna schakelt hij automatisch uit. Door de anti-kleeflaag en uitneembare rotor maak je hem in een handomdraai schoon, dus ook daar hoef je maar weinig kostbare tijd aan te verspillen. Liever warme (chocolade)melk? Geen probleem, die maakt hij ook graag voor je.

Merk Gastroback
Melk opschuimen Automatisch

Gastroback

Gastroback werd opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten, op het terrein van hotel, restaurant en catering, met tot doel deze producten bereikbaar te maken voor de consument. Centraal staat uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid.

Met onze producten brengen we innovatie in uw keuken omdat ze anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Want wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt komt uiteraard ook van pas in de keuken van de hobbykok.

Naar alle producten van Gastroback.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.