Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Gastroback

Gastroback Melkopschuimer 42326

Levertijd 3 - 5 dagen

89,99­

Meer informatie

De Gastroback 42326 melkopschuimer werkt stil en snel: binnen een minuut schuimt hij 350 ml melk voor je op, en daarna schakelt hij automatisch uit. Door de anti-kleeflaag en uitneembare rotor maak je hem in een handomdraai schoon, dus ook daar hoef je maar weinig kostbare tijd aan te verspillen. Liever warme (chocolade)melk? Geen probleem, die maakt hij ook graag voor je.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Melkopschuimers
Soort accessoires Melkopschuimer
Merk Gastroback
Melk opschuimen Automatisch
Fabrikant

Gastroback

Gastroback koffiemachines

Met een koffiemachines van Gastroback steel jij de show. Gastroback is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van huishoudelijke apparaten. Uit deze apparaten heeft Simon Lévelt een mooie selectie Gastroback koffiemachines geselecteerd. Gastroback is opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten. Duurzaamheid en kwaliteit zetten zij op één. Daarnaast staan ook uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid centraal. Dit zie je allemaal terug in de filter koffiezetapparaten, melkopschuimers en koffiemolens.

Gastroback brengt met hun machines innovatie in je keuken, die anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt, komt uiteraard ook van pas in jouw keuken.

Naar alle producten van Gastroback.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product