Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Gastroback

Gastroback koffiezetapparaat 42711

Levertijd 3 - 5 dagen

Filterkoffie van versgemalen koffiebonen smaakt het lekkerst. Daarom beschikt dit snelfilter koffiezetapparaat van Gastroback over een ingebouwde koffiemolen.

209,00­

Meer informatie

Om de smaaknuances van koffiebonen goed tot hun recht te laten komen, kun je de bonen het beste vlak voor het zetten malen. En dat is dus precies wat het Gastroback Grind & Brew Pro snelfilterapparaat voor je doet, met zijn ingebouwde koffiemolen. Hij maalt de juiste hoeveelheid bonen, zet twee tot twaalf kopjes verse filterkoffie en houdt die tot 35 minuten voor je warm. Je kunt hem programmeren met de timerfunctie, als je bijvoorbeeld graag wakker wordt met de geur van verse koffie!

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Categorie Machines
Soort machine Filter koffiezetapparaten
Merk Gastroback
Fabrikant

Gastroback

Gastroback koffiemachines

Met een koffiemachines van Gastroback steel jij de show. Gastroback is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van huishoudelijke apparaten. Uit deze apparaten heeft Simon Lévelt een mooie selectie Gastroback koffiemachines geselecteerd. Gastroback is opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten. Duurzaamheid en kwaliteit zetten zij op één. Daarnaast staan ook uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid centraal. Dit zie je allemaal terug in de filter koffiezetapparaten, melkopschuimers en koffiemolens.

Gastroback brengt met hun machines innovatie in je keuken, die anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt, komt uiteraard ook van pas in jouw keuken.

Naar alle producten van Gastroback.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product