Gastroback koffiezetapparaat 42711

Filterkoffie van versgemalen koffiebonen smaakt het lekkerst. Daarom beschikt dit snelfilter koffiezetapparaat van Gastroback over een ingebouwde koffiemolen.

179,00­

Levertijd 1 - 7 dagen

Meer informatie

Om de smaaknuances van koffiebonen goed tot hun recht te laten komen, kun je de bonen het beste vlak voor het zetten malen. En dat is dus precies wat het Gastroback Grind & Brew Pro snelfilterapparaat voor je doet, met zijn ingebouwde koffiemolen. Hij maalt de juiste hoeveelheid bonen, zet twee tot twaalf kopjes verse filterkoffie en houdt die tot 35 minuten voor je warm. Je kunt hem programmeren met de timerfunctie, als je bijvoorbeeld graag wakker wordt met de geur van verse koffie!

Merk Gastroback

Gastroback

Gastroback werd opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten, op het terrein van hotel, restaurant en catering, met tot doel deze producten bereikbaar te maken voor de consument. Centraal staat uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid.

Met onze producten brengen we innovatie in uw keuken omdat ze anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Want wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt komt uiteraard ook van pas in de keuken van de hobbykok.

Naar alle producten van Gastroback.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.