Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Finum

Finum Theefilter Large

9,99­

Meer informatie

De theefilter van Finum is een kwalitatief alternatief voor het eenvoudige theeei. De filter is een praktische en duurzame oplossing en het belangrijkste: Je thee smaakt heerlijk! De deksel is te gebruiken als uitlekschaaltje. Vaatwasmachinebestendig!

Kenmerken

Materiaal Kunststof
Categorie Accessoires
Soort accessoires Filters
Merk Finum
Fabrikant

Finum

De Finum® slogan is "...do yourself a flavor!", waarmee het merk verwijst naar de groeiende behoefte aan zorgvuldig ontworpen keukengerei, dat de beste smaakkwaliteit van zelfbereid eten en drinken oplevert. Finum® is een internationaal gerenommeerd merk in de koffie- en theebranche en staat bekend als fabrikant van stijlvolle en hoge kwaliteit koffie- en theemakers, en prijswinnende koffiemolens. Het bedrijf produceert ook 's werelds meest gewilde biologisch afbreekbare theefilters. Veel producten uit het Finum® assortiment zijn gepatenteerd in Europa, de VS en China. De producten worden gemaakt in Duitsland.

Naar alle producten van Finum®.

Reviews
3,5
(1)
Sortering:

Werkt zelfs bij grote theepot

Ik heb een grote theepot (1L Douwe Egberts), dus een wijde opening en het is moeilijk een alternatief voor de bekende theezakes. Deze theefilter is niet breed genoeg om aan de bovenkant van mijn theepot te kunnen 'hangen', maar is hoog genoeg om in de theepot te kunnen staan en ik kan het met wat freubelen ook laten balanceren aan de voorkant van de theepot. Het werkt, en het is een papiervrij alternatief.

Bekijk meer reviews