Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Finum

Finum One cup filters

Doosje met 60 biologisch afbreekbare koffiefilters voor gebruik met de Finum One Cup filterhouder. Geniet snel en makkelijk van een kop smakelijke slow coffee, waar je ook bent!

2,95­

Meer informatie

Met de papieren One Cup filters van Finum zet je heel eenvoudig een kop van je favoriete koffie. Het enige wat je nodig hebt is een schepje gemalen koffie. Bevestig het filter met de koffie aan de speciale (los verkrijgbare) filterhouder, hang hem in je kopje en schenk er water overheen. Minuut of drie wachten en klaar is je koffie!

Kenmerken

Categorie Toebehoren
Soort toebehoren Filters, Overige slow coffee makers
Merk Finum
Fabrikant

Finum

De Finum® slogan is "...do yourself a flavor!", waarmee het merk verwijst naar de groeiende behoefte aan zorgvuldig ontworpen keukengerei, dat de beste smaakkwaliteit van zelfbereid eten en drinken oplevert. Finum® is een internationaal gerenommeerd merk in de koffie- en theebranche en staat bekend als fabrikant van stijlvolle en hoge kwaliteit koffie- en theemakers, en prijswinnende koffiemolens. Het bedrijf produceert ook 's werelds meest gewilde biologisch afbreekbare theefilters. Veel producten uit het Finum® assortiment zijn gepatenteerd in Europa, de VS en China. De producten worden gemaakt in Duitsland.

Naar alle producten van Finum®.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product