Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
ECM

ECM Technika V profi PID

Levertijd 3 - 5 dagen

Geniet van een heerlijke espresso met de ECM Technika V profi PID. Dit Duits staaltje vakwerk is de espressomachine die je als espresso liefhebber echt nodig hebt. Dankzij het PID-systeem en de duurzame materialen houdt de espressomachine een constante watertemperatuur waardoor je ieder moment kan genieten van je perfecte espresso.

2.599,00­
Actie:

€100 koffietegoed

€100,- koffietegoed

ACTIE: Gratis koffie bij aankoop van een machine

Bij aankoop van een koffiemachine laten we je graag kennismaken met onze wereld van koffie; van een single origin met een bloemige en fruitige smaak, tot een melange met een volle krachtige smaak... Elke Simon Lévelt koffie heeft een uniek karakter. Probeer 1 van onze koffies met je tegoed, dat je krijgt bij aankoop van een machine.

Koffiemachine         Tegoed

€ 500 tot € 750:       € 25

€ 750 tot € 1000:     € 50

€ 1000 tot € 1500:   € 75

>= € 1500:                € 100

 

Voorwaarden

- Per winkel verschilt het machineaanbod
- Alle machines vind je op simonlevelt.nl
- Je tegoed is uit te betalen in koffie en/of accessoires. Niet in contanten. 
- Je tegoed is 1 jaar geldig na aankoop van de machine. 
- Eventuele prijsveranderingen uitgesloten. 
- Tegoed is niet inwisselbaar in de webwinkel.

Welke machine past bij mij?

Een nieuwe koffiemachine aanschaffen is best lastig daarom geven we een korte uitleg over volautomaat- en halfautomaatmachines.

Volautomaat

Drink je graag een kop koffie, maar moet het zetten ervan niet te ingewikkeld worden? Kies dan voor een volautomaatespressomachine. Volautomatische machines bieden veel bedieningsgemak. Zo worden je bonen automatisch gemalen, je automatische tamper drukt het aan en als je water op temperatuur is wordt dit onder druk door de koffie geperst. Drink je een cappuccino of latte, dan schuimt de volautomaat ook nog eens je melk. Sommige volautomaten zijn zelfs te bedienen via een appje en in te stellen op gebruiker. Gemak dient de mens. Een volautomaat vraagt wel meer onderhoud.

Drink je 2 kopjes of drink je met meerdere personen een aantal kopjes koffie per dag? Wil je dat je koffie in de ochtend automatisch klaarstaat en dat je machine vanzelf uitschakelt? Wil je dat je machine zich automatisch reinigt of ga je daar zelf mee aan de slag? Wil je een hele strakke uitstraling of juist wat knoppen zien? Elke machine heeft zijn specialiteiten. Bekijk hier onze volautomatische espressomachines.

Halfautomaat

Wil je naar hartenlust experimenteren met koffiesoort, maling en hoeveelheid water? Dan is een halfautomatische espressomachine wat je nodig hebt! Je herkent een halfautomaatmachine aan de piston/filterdrager en stoompijpje, die je dus zelf bedient. Het kost even wat meer tijd om je koffie te zetten maar dan heb je wel een heel lekker zelfgezette koffie. Deze espressomachines zijn vaak van een wat kleiner formaat en hebben minder onderhoud nodig dan een volautomaat.

Ga je voor een losse bonenmaler of een maler in je machine, een melkschuimpijpje of een losse melkklopper, voor een koperen binnenkant, een groot waterreservoir of voor een klein formaat? Voor elke gebruiker zijn wensen. Bekijk hier onze halfautomatische espressomachines.

 

Onderhoud & service

Het onderhoud van je machine is heel belangrijk voor de smaak van je koffie en voor technische problemen. Wij verkopen onderhoudsproducten van de merken die we aanbieden. Zoals: ontkalkingstabletten, reinigingspoeder cappuccinoreiniger, filterpatronen etc. Werkt je machine niet meer? Wij kunnen de service verzorgen. Een aantal Simon Lévelt winkels hebben een eigen serviceafdeling. De overige winkels laten service uitvoeren door het desbetreffende merk.

Meer informatie

De ECM Technika V profi PID is een halfautomaat espressomachine gemaakt uit hoogwaardige materialen die met de hand zijn afgewerkt en samengesteld. Dit is terug te proeven en te zien in elk aspect van de espressomachine.

De boiler en de leidingen zijn genaakt van massief koper wat zorgt voor een zeer goede warmtegeleiding en voorkomt kalkaanslag. Hiernaast bezit de machine een PID-systeem en is hij gemaakt van duurzame materialen wat ervoor zorgt dat de machine de watertemperatuur constant houden, zodat je altijd kunt genieten van een perfecte espresso. De machine heeft naast een watertank ook de optie voor een directe water aansluiting op de watertoevoer.

De hoogglans E61 zetgroep zorgt ervoor dat de koffie of espresso met de perfecte druk en op de juiste temperatuur wordt gezet. De piston (filterdrager) is ergonomisch vormgegeven zodat je deze zeer eenvoudig in en uit de pistonhouder kunt draaien. Aan weerszijden van de machine vind je twee hendels waarmee je de twee RVS uitlopen voor heet water en stoom kunt bedienen. Deze hendels worden ‘Quick hendels’ genoemd. Dankzij de warmtewisselaar kun je heet water tappen of de stoomfunctie gebruiken terwijl je koffie aan het zetten bent.

Aan de bovenzijde van de machine heb je de mogelijkheid om kopjes op temperatuur te houden dankzij de warmhoudplaat. Hieronder bevind zich de watertank die na het verwijderen van de warmhoudplaat makkelijk te reinigen is. De koffie- en keteldruk is af te lezen van de twee manometer die bevestigd zijn aan de voorkant van de machine. Wanneer de watertank leeg is zal de droogkookbeveiliging zijn vruchten afwerpen. Dankzij deze functie slaat de boiler namelijk automatisch af zodat deze niet droog zal koken. De lekbak onder de machine is extra diep waardoor deze niet vaak geleegd hoeft te worden. Hiernaast heeft de ECM Technika IV Espressomachine een ruim oppervlak onder de uitloop waardoor je naast espressokopjes ook grotere koppen kunt gebruiken.

Afmetingen: H 39 x B 32,5 x D 47,5 cm
Gewicht: 28 kg
Vermogen: 1200-1400 Watt
Materiaal: RVS
Waterreservoir van 3 liter
Boilervolume 2,1 liter
Warmtewisselaar
Rotatiepomp
PID control
DWA (Directe water aansluiting)

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Klanten kochten ook

Fabrikant

ECM

ECM koffiemachines

De passie achter ECM koffiemachines? Jouw perfecte espresso! ECM vervaardigt espressomachines en koffiebonenmolens van hoge kwaliteit met veel liefde en passie. Het doel hierachter is om je te voorzien van espressomachines, koffiebonenmalers en professionele accessoires om zo thuis de perfecte espresso te maken. Duitse doordachte techniek met elegant Italiaans design creëren de ideale combinatie. ECM premium espressomachines staan hiermee niet alleen voor kwaliteit en elegantie, maar ook voor maximale functionaliteit en gebruiksgemak. De expertise en techniek van ECM:

• Hoogwaardige componenten uit het professionele segment
• Professionele technologie voor stoom en warm water, dat tot nu toe bijna uitsluitend in commerciële espressomachines te vinden was
• Doorontwikkelde legendarische E61 zetgroep
• Innovatieve PID-regelaar voor een gebruiksvriendelijke bediening en afstelling om de perfecte espresso te zetten
• RVS boilers in alle machines
• Alle messing onderdelen loodvrij

Naar alle producten van ECM.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product