Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
ECM

ECM S-Automatik 64 Koffiemolen Zilver

Levertijd 3 - 5 dagen

895,00­

Meer informatie

De koffiemolen ECM S-Automatik 64 Zilver is voor thuis de meest indrukwekkende bonenmolen in zijn klasse. Een combinatie van eigenschappen zorgt ervoor dat jij in een handomdraai jouw favoriete koffie maalt voor de perfecte espresso. De koffiemolen heeft slechts 3,8 seconde nodig voor het malen van een espressoshot van 7 gram. Niet vreemd als je naar de specificaties kijkt: de molen heeft maalschijven van 64 mm en een motor van maar liefst 400 Watt. De bediening van de machine is net zo eenvoudig en snel. Je hoeft slechts eenmalig de maalduur in te stellen via het display onderaan de voorzijde van de machine. Eén druk op de knop onder de uitloop geeft voldoende gemalen koffie voor één shot en tweemaal voor een tweekops hoeveelheid. De maalgraad is traploos instelbaar, zodat je zelf de smaak en sterkte van de espresso kan bepalen. Dit samen met de hoogwaardig afgewerkte behuizing en het zeer bescheiden formaat maakt van de ECM Koffiemolen S-Automatik 64 Zilver de perfecte koffiemolen voor de beste GodShot.

Kenmerken

Merk ECM
Materiaal Roestvrijstaal
Energieverbruik 400 watt

Klanten kochten ook

Fabrikant

ECM

ECM koffiemachines

De passie achter ECM koffiemachines? Jouw perfecte espresso! ECM vervaardigt espressomachines en koffiebonenmolens van hoge kwaliteit met veel liefde en passie. Het doel hierachter is om je te voorzien van espressomachines, koffiebonenmalers en professionele accessoires om zo thuis de perfecte espresso te maken. Duitse doordachte techniek met elegant Italiaans design creëren de ideale combinatie. ECM premium espressomachines staan hiermee niet alleen voor kwaliteit en elegantie, maar ook voor maximale functionaliteit en gebruiksgemak. De expertise en techniek van ECM:

• Hoogwaardige componenten uit het professionele segment
• Professionele technologie voor stoom en warm water, dat tot nu toe bijna uitsluitend in commerciële espressomachines te vinden was
• Doorontwikkelde legendarische E61 zetgroep
• Innovatieve PID-regelaar voor een gebruiksvriendelijke bediening en afstelling om de perfecte espresso te zetten
• Alle messing onderdelen loodvrij

Naar alle producten van ECM.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product