8.8
2329 beoordelingen
Powered by


Simon Lévelt Koffie & Thee 8.8 10 2329
gemalen koffie
assortiment thee
ophalen in de winkels
gratis verzending

Earl Grey Darjeeling

Zomerpluk uit Darjeeling met natuurlijk aroma. Fris en extra geurig.

Voor deze thee wordt een Darjeeling Second Flush gemengd met een natuurlijk aroma met bergamotsmaak, die de Darjeelingthee ondersteunt. Het resultaat is wonderlijk groots: een lavendel-zoete smaak.

Bestel direct

Productnaam Prijs Aantal
100 gram
€ 5,60
- +
1 kilo (10% korting)
€ 50,40
- +
Je kunt producten ook als cadeau versturen

Klantenreviews (3)

esther

3 apr. 2017

heerlijk voor de hele dag door. Na het proeven van deze thee wil je nooit meer zakjes

Renée

4 feb. 2017

Bij toeval uitgekozen als aanvulling op mij Charming Chai bestelling. Begrijp nu meteen waarom Simon Lévelt deze als Thee v.d. Maand had betiteld. Wat een aangename ontdekking! Terwijl ik van de kruidige Chai thee vanaf de namiddag geniet, is deze thee in ieder geval ook als winterse ochtendthee bijzonder geslaagd. En wat een hemelsbreed verschil met de standaard Earl Grey zakjes die ik tot dan toe had gebruikt. Intussen ben ik er ook achter dat deze thee net zo goed 's avonds gedronken kan worden. Voorlopig ben ik de koning te rijk en hou de maandselecties voortaan extra goed in de gaten -;)

Mobar

29 jan. 2017

Een lekkere thee voor een voorjaarsmiddag. Een heldere zoete smaak, lekker met een beetje honing.

3 artikel(en)

per pagina

Speciaal geselecteerd

Herkomst
India - Darjeeling
Ingrediënten
Biologische zwarte thee, natuurlijk aroma.
Zetadvies
  • 100°C
  • 5 minuten
  • 2 gram per kop
Breng vers water aan de kook en laat het water eventueel doorkoken. Bronwater is voor het zetten van thee zeer geschikt, maar niet noodzakelijk. Gebruik bronwater vooral wanneer het kraanwater veel kalk of andere ongewenste smaken bevat. Spoel vervolgens de theepot of het kopje om met een beetje kokend water zodat deze al voorverwarmd is. Doe de thee los in de pot of het kopje of gebruik hiervoor een theefilter. Laat de thee vervolgens trekken. Voor een sterkere of lichtere thee kunt u de tijd aanpassen of de een andere hoeveelheid thee gebruiken. Roer voor het uitschenken de thee even door.