Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Bredemeijer

Bredemeijer Verona Theepot 500 ml

Tijdelijk niet online op voorraad

22,95­

Meer informatie

De glazen Bredemeijer Verona Theepot is echt een klassieker. Het heeft een elegant design met een lange schenktuit en ruime handgreep. Voor de theepot is gebruik gemaakt van borosilicaatglas. Dit glassoort is hittebestendig en heeft een langere levensduur. De Verona is voorzien van enkelwandig glas en een theefilter voor het zetten van losse thee. Met een inhoud van 500 ml is de Bredemeijer Verona Theepot geschikt voor het zetten van twee kopjes thee. 

Kenmerken

Eigenschappen Met filter
Materiaal Glas
Categorie Accessoires
Soort accessoires Theepotten
Merk Bredemeijer
Fabrikant

Bredemeijer

Bredemeijer® staat bekend om haar grote range aan dubbelwandige theepotten. Theepotten waarin thee lang warm en op smaak blijft zonder het gebruik van een theelicht of -muts. Naast dubbelwandige theepotten omvat het assortiment ook gietijzeren, glazen en keramieken theepotten in diverse stijlen. Wat alle modellen met elkaar gemeen hebben is dat ze een goede grip hebben en niet druppelen tijdens het uitschenken.  Naast theepotten brengt Bredemeijer® allerhande accessoires op de markt zoals theefilters, theedozen en glazen.

Naar alle producten van Bredemijer.

Reviews
4,0
(1)
Sortering:

Bredemeyer 500 ml

Het is de juiste pot voor een persoon die graag 2 tassen drinkt. Het enige euvel volgens mij is dat de handgreep te smal is. Alsje een volle pot vastneemt gebeurt het dat de pot klinkt in je hand en je zo een vinger verbrandt als je tegen de glazen wand raakt. Een breder handvat zou een betere grip waarborgen waarbij de pot dus niet zou verschuiven.

Bekijk meer reviews