Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens drukte bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Bluecup

Bluecup Capsule 6 stuks

Hervulbare cups voor de Bluecup.

17,70­

Meer informatie

Hervulbare cups voor de Bluecup. Met Bluecup maak je binnen een handomdraai nespressocups met je favoriete koffie! De ervaring leert dat het handig is om extra cups beschikbaar te hebben! Maal je de koffiebonen zelf, kies dan maalgraad 4. Wil je gemalen koffie bij ons bestellen, kies dan voor de koffiemaling Espressomachine volautomaat.

De vepakking bevat 6 stuks Bluecups. 

Kenmerken

Materiaal Kunststof
Categorie Accessoires
Soort accessoires Capsules
Merk Bluecup
Fabrikant

Bluecup

Met Bluecup maak je in een handomdraai je eigen koffiecups voor de Nespressomachines. De starterkit bestaat uit: 1 cupcreator, 2 hervulbare cups, 100 aluminium dekseltjes en 1 lepelhouder. Door zelf cups te maken, kun je jouw favoriete Simon Lévelt koffie gewoon drinken in een Nespressomachine!

Kenmerken:

  • Herbruikbare cups voor de beste koffie beleving; je eigen en vrije keuze koffie; het is eenvoudig je eigen cups te maken; cupcreator, cups en lepelhouder zijn eenvoudig te reinigen en vaatwasser-proof.
  • Cups voorzien van een speciale lekvrije afdichting voor een optimaal gebruik in het 19 bar systeem van jouw Nespressomachine; dekseltjes zijn van aluminium vergelijkbaar aan Nespresso en staan garant voor een optimale koffiesmaak.
  • Milieuvriendelijke en hervulbare cups die beduidend minder afval genereren en bovendien goedkoper in gebruik zijn.

Naar alle producten van Bluecup.

Reviews
4,0
(1)
Sortering:

goed maar duur....

zeer goede cups maar vrij duur.

Bekijk meer reviews