Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Bialetti

Bialetti melkopschuimer glas

Bialetti is vooral bekend van dé bekende Italiaanse espressopotjes, maar ze maken ook melkopschuimers. Met deze glazen variant maak je dan ook de lekkerste cappuccino.
32,95­

Meer informatie

Bialetti is vooral bekend van dé bekende Italiaanse espressopotjes, maar ze maken ook melkopschuimers. Met deze glazen variant maak je dan ook de lekkerste cappuccino. Deze handmatige melkopschuimer heeft een dubbele filterzeef, waardoor deze extra makkelijk, maar ook extra stevig schuim maakt. Geschikt voor het maken van ca. 3 koppen (1 liter). Magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

Kenmerken

Materiaal Glas
Categorie Toebehoren
Soort toebehoren Melkopschuimer
Merk Bialetti
Fabrikant

Bialetti

De espressopotjes van Bialetti, ook wel (foutief) percolators genoemd, zijn over de hele wereld een begrip. Vooral het Moka Express model is bij veel mensen bekend. Dit model van Bialetti, met hoekig ontwerp, is een klassieker geworden in koffiewereld. Naast de Moka Express hebben we bij Simon Lévelt nog meer modellen in het assortiment, zoals de Bialetti Brikka en Bialetti Musa. Espressopotjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De oorsprong van Bialetti ligt, vanzelfsprekend, in Italië. Hier legde Alfonso Bialetti met de Moka Express de basis aan een internationaal merk met espressopotjes van klassiek Italiaans design. Alfonso Bialetti richtte zich eerst voornamelijk op de Italiaanse markt, maar groeide al snel uit tot een toonaangevend merk in de hele wereld. Dit door espressopotjes van hoge kwaliteit te produceren, die eenvoudig zijn, maar erg functioneel.

Naar alle producten van Bialetti.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product