Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Bialetti

Bialetti espressopot Venus 6 kops

Met de moderne en praktisch design van de Bialetti Venus zet je thuis met gemak Italiaanse espresso.

55,95­

Meer informatie

De Bialetti Espressopot Venus heeft een gebogen en harmonische ontwerp met gepolijste afwerking. Zet gemakkelijk een heerlijk kopje espresso met dit potje met een functionele stijl, versterkt door de details in athermisch materiaal. Daarnaast heeft het ook een praktische druppel-proof uitloop. Het potje is geschikt voor 6 kopjes Italiaanse koffie en kan gebruikt worden op inductie.

Kenmerken

Afmetingen De inhoud van het waterreservoir is 270 ml
Fabrikant

Bialetti

De espressopotjes van Bialetti, ook wel (foutief) percolators genoemd, zijn over de hele wereld een begrip. Vooral het Moka Express model is bij veel mensen bekend. Dit model van Bialetti, met hoekig ontwerp, is een klassieker geworden in koffiewereld. Naast de Moka Express hebben we bij Simon Lévelt nog meer modellen in het assortiment, zoals de Bialetti Brikka en Bialetti Musa. Espressopotjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De oorsprong van Bialetti ligt, vanzelfsprekend, in Italië. Hier legde Alfonso Bialetti met de Moka Express de basis aan een internationaal merk met espressopotjes van klassiek Italiaans design. Alfonso Bialetti richtte zich eerst voornamelijk op de Italiaanse markt, maar groeide al snel uit tot een toonaangevend merk in de hele wereld. Dit door espressopotjes van hoge kwaliteit te produceren, die eenvoudig zijn, maar erg functioneel.

Naar alle producten van Bialetti.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product