Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Bialetti

Bialetti Espressopot Venus 4-kops

Zet met de moderne en praktische Bialetti Espressopot Venus 4-kops een heerlijke Italiaanse espresso thuis, onderweg of op vakantie.

49,95­

Meer informatie

Met de functionele stijl, versterkt door de details in athermisch materiaal, zet jij met gemak een heerlijk kopje espresso. De Bialetti Venus heeft een gebogen en harmonische ontwerp met gepolijste afwerking. Daarnaast heeft het ook een praktische druppel-proof uitloop. Met de Bialetti Espressopot Venus 4-kops zet je vier Italiaanse espresso's per zetbeurt. Ook geschikt voor inductie.

Kenmerken

Afmetingen Inhoud waterreservoir is 190ml
Materiaal Roestvrijstaal
Categorie Accessoires
Soort accessoires Espressopot
Merk Bialetti
Fabrikant

Bialetti

De espressopotjes van Bialetti, ook wel (foutief) percolators genoemd, zijn over de hele wereld een begrip. Vooral het Moka Express model is bij veel mensen bekend. Dit model van Bialetti, met hoekig ontwerp, is een klassieker geworden in koffiewereld. Naast de Moka Express hebben we bij Simon Lévelt nog meer modellen in het assortiment, zoals de Bialetti Brikka en Bialetti Musa. Espressopotjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De oorsprong van Bialetti ligt, vanzelfsprekend, in Italië. Hier legde Alfonso Bialetti met de Moka Express de basis aan een internationaal merk met espressopotjes van klassiek Italiaans design. Alfonso Bialetti richtte zich eerst voornamelijk op de Italiaanse markt, maar groeide al snel uit tot een toonaangevend merk in de hele wereld. Dit door espressopotjes van hoge kwaliteit te produceren, die eenvoudig zijn, maar erg functioneel.

Naar alle producten van Bialetti.

Reviews
5,0
(1)
Sortering:

lekkere koffie uit bialetti espresso potje

De lekkere koffie die je thuis zet, komt uit deze bialetti.

Bekijk meer reviews