Barista & Co Sluitclips set van 3

Hou je koffie en thee langer vers met deze praktische sluitclips van Barista & Co. Ze zien er nog heel stijlvol uit ook!

12,95­

Tijdelijk niet online op voorraad

Meer informatie

Je koffie en thee hou je langer vers met deze praktische sluitclips van Barista & Co. Ze zien er nog heel stijlvol uit ook! De drie sluitclips hebben ieder een andere kleur; koper, zilver en zwart. 

Materiaal RVS
GeschiktVoor Geschikt voor koffie en thee
Merk Barista & Co

Barista & Co

Barista & Co is een Brits merk voor koffieaccessoires, gevestigd aan de zuidkust van Engeland. Het echtpaar James en Louise Gray heeft de leiding en zij geloven in betere koffie voor iedereen: natuurlijk, authentiek en vol leven. Geweldige koffie brengt mensen samen en dit willen zij faciliteren door middel van hun producten. Barista & Co heeft oog voor mens en milieu, hun producten zijn duurzaam en ze doneren gedeelte van de opbrengst van elk verkocht product aan de minderbedeelden.

Naar alle producten van Barista & Co

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.