Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Barista & Co

Barista & Co Cafetière Core 8 kops blauw

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

54,99­

Meer informatie

Deze speciale editie van de Barista & Co Core cafetière is gekoppeld aanProject Waterfall. Dit project zet zich in voor schoon drinkwater in koffielanden. Ruim 785 miljoen mensen wereldwijd hebben geen toegang tot schoon drinkwater. Vaak zijn dit de gebieden in de landen die ons voorzien van heerlijke koffiesoorten. Om ervoor te zorgen dat deze situatie verbetert, zorgt Project Waterfall voor schoon water, sanitaire voorzieningen en onderwijs in deze ‘koffie-gebieden’.

Het is een 8-kops cafetière met een 360° deksel dat altijd in de juiste richting zit gedraaid, of je de koffie nu aan het persen bent of uitschenkt. Het is in 3 delen uit elkaar te halen zodat je hem makkelijk kunt schoonmaken. Het hittebestendige glas kan in de vaatwasser, de overige onderdelen maak je simpelweg schoon onder de kraan. Ook is de cafetière 100% plastic vrij en daarmee ideaal voor de duurzame koffieliefhebber. Het is enkel gemaakt van roestvrijstaal en borosilicaat glas. Inhoud: 900ml (8 kopjes of 3 mokken).

 

Kenmerken

Categorie Accessoires
Soort accessoires Cafetière
Merk Barista & Co
Fabrikant

Barista & Co

Barista & Co is een Brits merk voor koffieaccessoires, gevestigd aan de zuidkust van Engeland. Het echtpaar James en Louise Gray heeft de leiding en zij geloven in betere koffie voor iedereen: natuurlijk, authentiek en vol leven. Geweldige koffie brengt mensen samen en dit willen zij faciliteren door middel van hun producten. Barista & Co heeft oog voor mens en milieu, hun producten zijn duurzaam en ze doneren gedeelte van de opbrengst van elk verkocht product aan de minderbedeelden.

Naar alle producten van Barista & Co

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product